fredag 18. februar 2011

Marius fra farmor

Min farmor strikket i sin tid et sett Mariusgenser med lue til meg. Nå skal det sies at mormor også strikket, og det hersker litt tvil i mitt barndomshjem hvorvidt det var mormor eller farmor som strikket akkurat denne genseren. Vi har nemlig en større versjon av samme genser, og de strikket hver sin. Men uansett så er det virkelig utrolig koselig å kle på Henrik de samme klærene som jeg gikk med da jeg var liten. Lua vil han helst ha av, og jeg skjønner han i grunn godt. Den er heftig baktung med STOR dusk :)

8 kommentarer:

 1. Herlig! Er så koselig med gamle, hjemmelagde ting. Eller ting fra man selv var liten i det hele tatt! Skikkelig nydelig gutt!!
  Jeg har lagt Marie i pysjamas fra jeg var baby ikveld så kommer nok et likt innlegg fra meg i løpet av kvelden ;) God helg :))

  SvarSlett
 2. Å, så nostalgisk og fin! Ekstra koselig når den har en historie!! :)

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  Så hærlig Mariusgenser! Og en helt nydelig gut du har:)

  SvarSlett
 4. For en skjønn gutt dere har:o)
  Ordentlig fin er han i Mariusgenser og lue:o)

  God helg og :o)
  fra meg!

  SvarSlett
 5. Søtingen! Tror de var veldig mye flinkere før i tida på å ta vare på tøy! Jeg har vært litt flink jeg også og lagt til side det fineste tøyet, spesielt det som er hjemmelaget! Har en mariusgenser i str.2 år som både jeg og snupp har brukt, det er stas!
  God helg til deg!!

  SvarSlett
 6. Så søt da! Synes det er så morsomt at Marius-mønsteret er blitt så populært igjen. Jeg har nettopp strikket Mariuskjole til minstesnuppa mi (http://puslespillbrikker.blogspot.com/2011/02/mariuskjole.html)

  SvarSlett
 7. Fantastisk. Rett og slett. Og herlig med rödt paa slik en god og herlig gutt da gitt!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!