fredag 11. februar 2011

Fredagsmorgen

Det er herlig med 80% jobbing og fredagsfri. Her er en rolig morgen med favorittkopp og kaffeboks. Gutta er i Porsgrunn, og jeg skal sy, sy, sy helt til de kommer hjem i kveld. Etter en hektisk læreruke er det jammen deilig å ha en skikkelig kontrastdag på fredager der alt bare er ro :)

16 kommentarer:

 1. Høres ut som en herlig dag! Kos deg masse med symaskinen:) Her har jeg "fri" også..forberedelser til bursdagsbesøk i morgen..
  Nydelig boks og deilig kaffe:D

  SvarSlett
 2. Har vært inne og kost meg på bloggen din. Jeg fikk meg en god latter over dere feststemte som kom til åpning av Stoff og Stil: )

  Du lager mye fint og masse!

  SvarSlett
 3. Så herlig med en slik dag!:) Kos deg ved symaskina idag, du lager så mye fiiint!:)
  Ønsker deg en riktig fiiiin fredag:)
  Klem Ragnhild

  SvarSlett
 4. fin fredag ønskes deg etterfulgt av en klem fra Trine:) Nydelige bilder, Vibeke:)

  SvarSlett
 5. Så fine bilder! Kos deg med fredags-"fri"!

  SvarSlett
 6. Åh, nyt fridagen din!!
  Deilig med en slik egen luksusdag:)

  SvarSlett
 7. Ah - vidunderlig dag til deg :-)
  Og pass godt på kaffeboksen der du! Mamma har en sånn, jeg har prøvd å overtale henne til å overlate den til meg ved å gi henne nye bokser støtt & stadig, men nei - de nye blir brukt til annet og mamma tviholder på negerdame-kaffeboksen sin - skjønner henne godt...

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder og fantastisk hærlig kaffeboks!

  Kos dæ med sydagen din du flinke, kreative og vakretingskapende dame! :) Go hælg! Klæm

  SvarSlett
 9. SÅ heldig du er som har fri hver fredag - og det er helt sikkert veldig velfortjent. Jeg er også lærer og hos oss får vi IKKE fri en dag i uka på 80 % jobb - og neppe en fredag (den er forbeholdt fruene over 60). I dag er jeg allikevel hjemme, gutta mine er pjuske.... Håper du får sydd masse, du er bare utrolig flink:) God helg, klem fra Lill

  SvarSlett
 10. Høres ut som drømmefredagen!

  SvarSlett
 11. Høres deilig ut og før noen herlige bilder!
  Selv har jeg fridagen om Onsdagen men jeg trur jeg må lær meg at denne dag er min, og at jeg skal kose meg litt meir, blir ofte sammlet opp masse til denne dagen som MÅ gjøres.
  Ønsker deg en riktig fin helg!
  Pernilla

  SvarSlett
 12. Nydelig kaffeboks! har letet etter noe lignende lenge.

  SvarSlett
 13. Ja fredagene setter jeg virkelig pris på! Selvom det er hard jobbing disse dagene også, så er det på en annen måte. Og det er så deilig med variasjon :)

  Kaffeboksen er fantastisk, og noe vi har tatt med oss fra moren til Peter. Heldige oss :)

  God fredag videre til alle dere!

  SvarSlett
 14. Kaffekoppen är så söt att jag smälter och burken är hur fin som helst!! :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!