torsdag 24. februar 2011

En liten forsmak

I dag har jeg virkelig hengt i og fått sydd hele 13 i Phone-etuier. Vel og merke i 2 runder, så under har jeg bare fått bilde av de som var ferdige før sola forsvant. I litt vinterblåliglys, men det hører vel med om dagen.

Og etter å ha sydd etuier i over et år, har jeg endelig fått meg iPhone selv! Hurra! Derfor denne iveren etter å sy flere :) Trengte litt dytt på det nå, har nemlig vært litt lei av å sy dem. Håper på å få sydd flere fremover!9 kommentarer:

 1. Kjempefine etuier du effektive kvinne ;)

  Så du var noens favoritt på forsiden av Epla idag også. En populær dame er du! Er ikke det litt deilig da...smil...

  Du Vibeke, takk for alle trivelige kommentarer inne hos meg! Det setter jeg veeeldig stor pris på! :) Klæm Siw

  SvarSlett
 2. Oj for en produktivitet!!
  Så mange stilige etuier:)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte etuier. Skal sei du er produktiv :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny telefon (og så mye mer...)! Er litt spent: hvilket etui har du? Hadde vært gøy å se, siden du tross alt har et bra utvalg å velge mellom :) God fredag!

  SvarSlett
 5. Ooh, digger fargekombinasjonene på første bildet! Kor kult det ble med stoffene i bakgrunnen på bildene!

  SvarSlett
 6. Så fine farger!!!
  Jo iPhone er genialt, I love mine ;)

  SvarSlett
 7. Takk dere! Og ja, det er virkelig utrolig hyggelig de gangene man er noens forelskelser på epla! Blir så glad av det :)Og Marit - mitt etui er et av de som ikke har passert min strenge kvalitetskontroll... Men liker det godt da, i grønn og orange :) Og Gunn - kunne i grunn tenke meg at det var litt deg farger :)

  SvarSlett
 8. Så flink du er til å benytte friheten de dagene du er eleine til å være effektiv! Masse flott:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!