tirsdag 25. januar 2011

Strikkeoverskudd?

Dette er alt jeg har strikket siden nyttår! Litt pga en dum senebetennelse som ikke gir seg, og litt pga manglende overskudd til å begi seg ut på nye strikkeprosjekter. Dette er startet mer eller mindre på trass, og ikke vet jeg hva det skal bli engang. Kanskje bare et opprekningsprosjekt? ;)

7 kommentarer:

 1. åh nei, så kjedelig. Pass deg så den ikke blir kronisk nå da!

  SvarSlett
 2. Jeg sier bare...ikke strikk hvis du har påbegynnende senebetennelse. Jeg er ikke noen storstrikkker, men da jeg begynte så strikka og strikka og strikka jeg...ællik senebetennelse. Hadde vondt i håndlegget hele neste år når jeg begynte å strikke. Heldigvis så er du veldig god til å sy da ;)

  SvarSlett
 3. Litt kosestrikking innimellom må vel gå an..?
  Utruleg herleg grønfarge på dei sokkane/vottane/jakka eller kva det no måtte bli. ;)
  Lukke til!

  SvarSlett
 4. Kanskje det er pulsvarmere. Da har du bare en igjenn ;)

  SvarSlett
 5. ja, hvem vet hvor haren hopper:) Spennende å se hva det blir, det blir fint, okke som:) dette kan jo du, Vibeke:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 6. Super fin grønnfarge, hva slags garn er det?

  Enig med Linda Katrine, pulsvarmere er en god ide.

  God bedring med dum senebetennelse.

  klem

  SvarSlett
 7. Hmmm..kanskje det er pulsvanter det skal bli :) Takk for forslag! Det er baby ull fra Dale. Veeeldig mykt!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!