fredag 7. januar 2011

Sånn ser det ut...

...når Peter mister knappeboksen på gulvet :)

Og på onsdag ble Henrik 1 år! Flagg og faner og hurra for lille gutten :) Han fikk feire dagen med å spise is for første gang, noe som falt skikkelig i smak. Det gikk ikke fort nok med skje, så da var det i grunn like greit å ta hele skålen til munnen.
Også har jeg begynt å jobbe. Rart å være tilbake, men ganske så flott å ha kolleger igjen :) Merker at jeg har savnet å ha andre voksne rundt meg, og alle de små samtalene man har i løpet av en dag. Også er det så flott på disse frifredagene at jeg nyter hvert lille minutt sammen med Henrik!
Også beklager jeg at jeg ikke har like stor kapasitet til å svare på kommentarene til alle dere flotte mennesker som kommenterer på bloggen min! Tiden strekker ikke helt til om dagen, så det er ikke alltid jeg får lagt igjen spor etter meg i bloggverden. Men jeg besøker hver og en av dere som kommenterer og synes det er flott å bli kjent med nye blogger og se alt det flotte dere lager :)
Ønsker alle en super helg!
8 kommentarer:

 1. Så flotte farger!! Og, hurra for Henrik!! Is er ALDRI feil for småtasser! Så nå kan du bare glede deg til svarene du får når du spør hva dere skal ha til middag! IIIIS!:)

  SvarSlett
 2. Hehe, så det er sånn det blir :)

  SvarSlett
 3. fargerike fine knapper:) Kan ikke være det verste å plukke opp det da:)
  Gratulerer medvel overstått 1- årsdag:) Det er noe spesielt med den første bursdagsfeiringa:) Da vår eldste fikke sin første is, ga vi ham en Kroneis med jordbær, vi satt helt fjetret og så ham konsumere den:) og det gikk fort....

  Kameraetuiet og kortetuiet fungerer helt etter intensjonene:)

  klem fra Trine.)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med overstått til lille Henrik! Ser ut som han koste seg masse med isen, ja :) Is er stor suksess her i heimen også, i tillegg til vafler og fiskekaker :/

  Godt nyttår forresten!

  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Ja, knapper er kjekke greier... her hos oss også, både for store og små, datteren min har tilogmed en egen liten samling.... :)
  Gratulere med Petters 1års dag, blitt stor nå....
  Min yngste hadde også bursdag på onsdag, han ble 4år og skal få sitt første "bhg-venne-kalas" på lørdag.... det er stas :)
  huttetuuuu seie nå eg.... ha ha ha
  Ha ein riktig god helg

  SvarSlett
 6. Så mange flotte knapper! Jeg har akkurat arvet en stor eske knapper fra bestemor... Gleder med til å se gjennom det!

  Også så stor Henrik har blitt! Og så skjønn!

  SvarSlett
 7. Så herlige bilder! Flotte, fargerike knappar, og ein utruleg skjønn gut!

  Her nytast permisjonen til fulle, og tida går så fort! Det skal jammen bli godt når guten min kan begynne å underhalde seg sjølv, eventuelt sove litt... Men jobb igjen? Uff, nei, det er litt tøft å tenke på! Hihi..

  Godt å sjå at du trivast med den nye kvardagen! Det er så mange kvardagar, så det er best å ta godt vare på dei, og bruke dei til noko ein likar!

  Ønskar deg ei fortreffeleg helg med begge gutane dine! ;)

  SvarSlett
 8. Dette bildet varmet mitt hjerte, KNAPPER!
  Hilsen
  Fra Perlehuset (også Knappehuset)
  Aneta

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!