søndag 16. januar 2011

Noe til gutta og noe til jentene :)

I helgen har jeg fått sydd ferdig en haug med mini-etuier som har ligget halvferdig siden romjula. Egentlig en veldig lite innbringende ting å sy, og fortjenesten er heller lav.. Men disse var noe av det første sydde-og skikkelig meg! Beholdningen gikk unna på marked, så nå var det på tide med påfyll. Synes liksom at jeg burde ha de i butikken -jeg er jo så glad i de!

Og så har jeg solgt unna alle iPhone-etuiene mine! Butikken er tom, og jeg har fått forespørsler. Blant annet om å sy noe som kan passe til gutta i litt nøytrale farger. Så nå er det en liten kolleksjon i marineblå og grå, men satser på større utvalg etterhvert. Men fysøren for et drittvær å ta bilder i! Disse bildene ble rett og slett så dårlige at jeg ikke vil legge de ut på epla før jeg får til bedre. Men er du interessert så send meg en mail :)


9 kommentarer:

 1. Ja! Det er helt umulig å ta bilder om dagen!
  Det er flott å se at du har vært så produktiv og laget så mange fine etuier.
  God søndag!

  SvarSlett
 2. Nesten litt fint å høre at flere sliter med det samme... Vi får håpe det bedrer seg :) God søndag til deg også!

  SvarSlett
 3. Jeg vil kjøpe det grå i-phone etuie. Har sendt deg mail ;) Siw

  SvarSlett
 4. Så mye fine ting!! Det grønne og orange iphone etuiet er helt utrolig fint!

  Takk for hyggelig kommentar hos meg og ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 5. Wow! For en produksjon du har hatt denne helga :)

  SvarSlett
 6. Herlighet altså. Legger meg flat igjen for din produktivitet. Så bra at du får brukt for stoffene du fikk. Godt noen syr noe av de ;)

  SvarSlett
 7. Hej Vibeke.
  Skønne ting du laver. De er bare rigtig flotte! Når du får tid og lyst, er der en lille opgave til dig på min blog!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!