fredag 28. januar 2011

Lommebøker

Disse lommebøkene har ligget klare en stund, men det er neimen ikke lett å få tatt produktbilder når man kommer hjem etter at sola er nede. Så fredager er produktbildetid. Under er lommebøker sydd av et av de herlige stoffene jeg fikk av Fargebarn. Takk igjen! Sender deg alltid hyggelige tanker når jeg klipper i stoffene du sendte :)
Et ensomt lite iPhone-etui har det også blitt. Denne gang i grått og svart. I og for seg de eneste fargene det går ann å ta nogenlunde bilder av i det lyset som er fortiden...

Du finner alt til salgs i min eplabutikk. Og ønsker du jevnlig oppdatering om nyheter i butikken så kan du bli facebooktilhenger :) Da gjenstår bare å ønske alle en super fredagskveld!

5 kommentarer:

 1. Du er saa flink altsaa! Likte veldig godt de lagd av Fargebarn-stoddene!

  SvarSlett
 2. Tror nesten alt du rører blir til gull, altså! Kjempefine :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. fine ting igjen fra deg, Vibeke:) det frister å kjøpe mer:)

  Fin lørdag:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Så fine lommebøker! Jeg er så glad for at du fikk bruk for stoffene jeg sendte jeg. Blir hoppende glad hver gang du legger ut bilder av noe du har sydd av de. Kjekt det falt i smak! Så fikk jeg jo så fine ting tilbake! Helt supert!

  Ha en finfin helg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!