mandag 3. januar 2011

Hverdag

Da er det hverdag for meg igjen. I morgen er første ordentlige dag med undervisning og det hele. Skoene er klare og sauen er pakken (kaller veska bare sauen fordi det stinka sau i hele leiligheten i lang tid etter at vi kjøpte den). Det blir rart og annerledes. Nå er det Peter som skal stelle hjemme og han som skal bli den som kjenner Henrik best. Jeg håper de kommer til å kose seg skikkelig! :)

Også synes jeg det er så hyggelig at Henrik har fått en interesse for foto;) Det er visst skikkelig moro å trykke på søkeren, for da kommer det jo lys. Og vips så blir det tatt noen bilder også. Her er et av de første bildene Henrik har tatt :)


8 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Da håper jeg at du har hatt en flott dag i dag! Men, det er slitsomt å starte igjen etter et langt opphold... Ha en fin uke!
  S-hilsen

  SvarSlett
 2. Lykke til med jobbstart! Blir sikkert en overgang, men sikkert litt fint også? Så gøy at Henrik tar bilder! Skal tidlig krøkes! Gøy å spare til han blir større da! Ha en fin uke! Klem! :)

  SvarSlett
 3. Lykke til med jobbstart! Selv startet jeg på like før jul, og det var tungt... Både fordi jeg fortsatt var oppe om natta, og fordi jeg hadde mest lyst til å være hjemme med lillegullet.

  Ha en fin jobbeuke!

  SvarSlett
 4. Lykke til med jobbstart! Ser ut som det kan bli et fototalent av lille Henrik!

  SvarSlett
 5. Lykke te med hverdag og studier!
  Skikkelig masse flott du har fått laga i året så har gått da, og sikkert kost deg masse med godgutten :o)

  Skikkelig godt nyttår og takk for det gamla.

  SvarSlett
 6. Sikkert litt blandede følelser...lykke til!! Her må det da være en kommende fotografspire, må bare få øynene opp for fokusknappen også, hihi.

  SvarSlett
 7. Oioiii! Hvorfor har ikke jeg sett disse kule bildene tidligere? Hmm! Uansett! Skikkelig tøffe bilder! Tror vi har en fotointeresse felles også! Hva slags kamera har du?:)

  SvarSlett
 8. Deilig med ferie, herlig med hverdag!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!