søndag 2. januar 2011

Godt nyttår og forsøk på oppsummering

Godt nyttår alle sammen!! Jeg har gjort et lite forsøk på å oppsummere året, men fysøren så mye tid det tar å lete seg bakover i gamle mapper. Spesielt når de ligger på andre hardisker og i mapper som heter noe helt annet enn det jeg burde ha kalt dem... Så under er et lite utvalg av det jeg har laget.


Masse mini-etuier etter innstillingen "nok av alt til alle", mange sminkepunger, iPhone-etuier, ringer, strikker og magneter.

Mange andre varer, som hundevannskåler, kleenexetuier, bærenett, kortholdere, nøkkelbånd, bleieposer, vognbag, lommebøker og masse mer som ikke er med her...

Også har jeg strikket endel. Blant annet viser det seg at 2010 var det store sokkestrikkeåret for meg. Har på følelsen av at ikke 2011 blir det...

Også har Henrik fått masse hjemmesydde greier. På dette tidspunket var jeg skikkelig lei av å lete i gamle mapper, så dette er et veldig lite utvalg. Siklesmekker av Peters gamle barndomsgensere har Henrik fått endel av dette året. Og 17.maismekken av Bestefars gamle skjorte.


Også var 2010 året der jeg knakk heklekoden. Ihvertfall litt :) Jeg er fortsatt en fomler, men skikkelig inspirert! 2011 blir nok et hekleår ja!
Også må jeg avslutte med å takke alle dere som er innom og alle dere som legger igjen hyggelige kommentarer til meg! Jeg er helt sikker på at uten dere hadde jeg ikke blitt inspirert til å lage så mye. Dere er blitt veldig viktige for meg, og jeg setter stor pris på at så mange ønsker å kikke innom bloggen min :) Også synes jeg det det er så flott å kunne kikke innom dere og se alle de fantastiske tingene dere lager! Takk for at dere inspirerer meg :) Godt nyttår alle dere!17 kommentarer:

 1. godt nytt år til deg også, Vibeke:) Fine bilder av fine ting du har laget og søtisen, Henrik:)

  Gleder meg til å se hva du lager i 2011:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Helt fantastiskt Vibeke :)
  Det er når vi oppsummerer at vi ser "mengde"....
  Du har vært helt fantastisk og du er en stor inspirasjon for meg. Hvorfor? FARGER... Du bruker så mange forskjellige og i kanskje litt andre sammensettninger enn det eg ville gjort og nettopp dette gir meg mulighet til å kanskje strekke meg litt lengre.... Hjertelig takk :)

  Håper du og dine får et fantastiskt godt nytt år.

  Klem hk

  SvarSlett
 3. gurimalla altså, som du har holdt på! Det har ikke vært bare kafeturer med barselgruppa på deg skjønner jeg!

  SvarSlett
 4. Vilka underbara bilder! Är du säker på att det bara är under 2010 du tillverkat allt detta och inte hela 2000-talet? ; ) Helt otroligt! Ser fram emot att läsa vidare i din blogg under 2011.

  SvarSlett
 5. Godt nytt år. Alltid like gøy å inn her å se alt det flotte du lager. :)

  SvarSlett
 6. Ville bare stikke innom og takke for kommentar på bloggen min. Håper du har hatt en flott jul og et flott nyttår. Gleder meg til å følge bloggen din i 2011. :)

  SvarSlett
 7. Jeg er kjempeimponert! Fantastisk produktiv er du, og gode bilder tar du.
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 8. Tusen takk dere!! Og så er det jo faktisk sant; alt er ikke laget i 2010 - noe av det er jo faktisk strikket i 2009! Rett og slett litt løgn i det innlegget altså... Hentesettet er jo f.eks strikket før Henrik kom. Jeg har bare tenkt 2010 fordi det er da det har blitt brukt... Hmmm, kan man fortsatt skylde på ammetåka? Men alt sydd er fra i år da :)

  SvarSlett
 9. Jeg er så imponert over alt du har sydd, strikket og heklet. Hundeskål og smekke med 17. mai sløyfe er mine favoritter. Så kreativt!!!
  Godt nyttår til dere.
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 10. Åhr! Denne oppsummeringen har jeg faktisk drømt om! Ett sånn bilde samlet av alle de flotte pungene! Wee! Ja, hva kan jeg si! Jeg digger deg og bloggen og alt du lager!! Gleder meg til kommende år!:)

  SvarSlett
 11. Godt nytt år! Så masse flott du har laget! Gleder meg til å følge bloggen din i 2011!

  SvarSlett
 12. Hei på deg - og tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min.

  Wow - jeg blir helt stum av årsproduksjonen din. Kreativiteten lenge leve!!! Wow igjen.

  SvarSlett
 13. GODT NYTTÅR!
  imponerende produksjon du har hatt i 2010. det har vært en fryd for øyet å følge deg, og jeg ser frem til all inspirasjonen i 2011.

  SvarSlett
 14. Imponerende mye flott du har laget i året som gikk, og morsomt å se noe av det samlet på den måten! Det er så stas å følge med på deg og jeg kjenner at jeg blir superinspirert til å lage enda mere saker&ting jeg også!

  SvarSlett
 15. meget imponerende samling ! ..og så vet vi jo at du har lage mye mer enn dette og :)
  Ønsker deg et godt kreativt nytt år!

  gunnhild

  SvarSlett
 16. Imponerende! Ikke mer å si. For et drivjern og produktivitet. Og så mye fint du lager. blir spennende å følge deg videre! Godt nytt år forresten ;)

  SvarSlett
 17. så mye herlige saker du har trylla fram det siste året!!!
  Legger deg til i blogglista mi så jeg kan følge med på hva du tryller fram i år =0)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!