lørdag 8. januar 2011

Barnerom :)

Endelig kan jeg vise litt barneromsbilder! Barnerommet har egentlig vært ferdig veldig lenge, men jeg har okkupert rommet til syrom og Henrik har knapt fått være der. Men i helgen er det barnebursdag og da trenger vi plass. Så nå er rommet bursdagsklart (vi mangler fortsatt ballonger og sånt da). Den orange kommoden har vært med meg fra jeg var 14 år. Da var den en skikkelig 90talls furukommode, men ble frisket opp for noen år tilbake med ny farge og nye knotter.

Dinoen dere ser i vinduet er fra Blåbær - og jeg elsker den! De små blafreboksene passer på trykknappene mine, og er vel sånnsett egentlig ikke egnet for å bo på et barnerom...

Litt syrom er det fortsatt, og mormors syskrin har fått lov til å bli. Puffen er fra Marokko og har blitt stappet med alle de gamle klærne vi ikke bruker, men som vi ikke er helt klare for å kaste ennå. Det kan jo hende at de plutselig passer, sant? ;)


Barnebøker fra både Peter og jeg var små. Serien "Mitt skattekammer" har jeg med fra min farmor. Husker at jeg elsket å lese de da jeg var liten :)For Peter var en av de fine tingene med å få barn at han nå kunne kjøpe lekebiler. her er en liten samling han kjøpte av en gutt som solgte de gamle lekene sine på marked i gamlebyen i Fredrikstad.

Føles godt å ha barnerommet mer eller mindre på plass. Nå gjenstår bare problemet om hvor i all verden jeg skal sy?


11 kommentarer:

 1. Knallfin den tapeten med biler! Og den matchende puta :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt å sjå stegosauren i sitt rette element! Håpar Henrik likte den. Tapeten var kjempetøff!

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  SÅ koselig barnerom. Like biltapeten:)

  SvarSlett
 4. Det var jo bærre lækkert! Jeg liker også gamle bøker, her pleier biblioteket å selge ut bøker i ny og ne, og da er jeg på pletten!
  Flotte biler!

  SvarSlett
 5. Jättefint! Gillar verkligen tapeten med bilarna!

  SvarSlett
 6. Fantastisk barnerom! Og,enig med de andre....tapeten er råkul! Og, jeg trooooooor jeg vet hvor man får tak i den:D

  SvarSlett
 7. Så flott barnerom - likte veldig godt biltapeten fra Ferm - passer godt inn :)

  SvarSlett
 8. hei fin blogg du har!! koslig rom!! tror jeg vil lese mer av din blogg så legger meg til som følger:D ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 9. ÅÅÅÅ mimre mimre...jeg husker godt MItt skattekammer bøkene:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!