onsdag 29. desember 2010

Vibekekopp og sitron

Helt siden jeg fikk denne koppen til jul har jeg gledet meg til å drikke kaffe av den. Helt nydelig og helt Vibeke!
Også er jeg ferdig meg sitronen! Det ligner vel litt på en sitron gjør det ikke? Og etter at jeg fikk en heklehjelpkommentar av Kaptein Biff gikk alt så mye greiere. Tusen takk! I oppskriften står det nemlig at man skal begynne med en luftmaske og avslutte med en kjedemaske i luftmasken. Men da får jeg en sånn strek som ikke er spesielt pent. Så hvis du ser sånn ca midt på sitronen så har jeg gått over til å bare hekle rundt uten å gjøre noen spesiell avslutning på runden. Det ble jo litt finere :)12 kommentarer:

 1. sitronen er kjempefin, Vibeke:) Trodde det var en ekte sitron ved første øyekast jeg, helt sant altså:)
  Jeg kjøper gjerne et av de to kameraetuienedu allerede har jeg altså:) Vi kan jo gjøre opp gjennom mail da:) Trenger ikke legge dem inn i Eplabutikken for meg:)

  Klemmer fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Flott sitron :o)
  Du er blitt kjempeflink til å hekle!
  Har helt like kopper.Dagen blir mye gladere når man drikker morgen kaffen av dem:o)

  Håper dere får en flott nyttårsaften :o)

  SvarSlett
 3. så bra jeg kunne hjelpe, for den oppskriften høres helt rar ut, ikke rart du ble frustrert!

  SvarSlett
 4. Super sitron! :O)
  Og veldig fin kopp du har fått,
  God romjul!

  SvarSlett
 5. Flotte bilder, og farger! Og, sitronen! Ja, den var skikkelig proff!!:)

  SvarSlett
 6. Jättefin kopp! Förstår att du blev glad för den! :-)

  SvarSlett
 7. Fin sitron! Og kameraetuier!
  Jeg har nesten helt lik kopp. Jeg samler på Green Gate kopper og kar ;), og har nettopp begynt med røde med hvite prikker. (Kjenner du ikke til Green Gate burde du sjekke det ut - så mye fint!!)
  - Så det er min "Maria-kopp" ;)
  Gleder meg til å se deg på jobb igjen forresten. Synd du ikke skal jobbe på trinnet vårt... Håper at du likevel vil trives! :)

  SvarSlett
 8. Den koppen var utruleg fin :)
  Og sitronen vart no bra den! Eg har hatt same problemet når eg har prøvd meg på liknande heklerier, takk for tipset :) Eg har kjøpt meg tråd til å hekle raudt skjal, så får vi sjå om det vert noko av med det fyrste...

  SvarSlett
 9. Så fin både koppen og sitronen var. Du kan jo bare fortsette å hekle du så flink som du er. :)

  SvarSlett
 10. Herlig kopp og flotte bilder!!

  Så koselige julebilder under her, nyt de siste fri dagene!!

  SvarSlett
 11. Takk for koselige kommentarer! Synes det er skikkelig viktig åha en godkopp å starte dagen med :) Og jammen godt at sitronen ble godkjent :)

  SvarSlett
 12. Ahh..fine koppen! Og så fikk du til sitronen gitt, flinke deg! Jeg hadde sikkert kastet epler og bananer ut av vinduet for lenge siden;)Større tålmod burde jeg kanskje putte på listen over nyttårsforsetter.. God dag i morgen<3

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!