fredag 17. desember 2010

Tøfler til jentene!

Jeg tar en skikkelig råsjangs og satser på at ingen av høyskolejentene tar turen innom bloggen min idag. I kveld er nemlig årets julebord med jentene, og i den anledning skal alle komme med et bidrag til kvelden. Ettersom jeg hører til den delen av lærere som ikke er spesielt glad i selskapsleker (ja, vi finnes;), så tenkte jeg at mitt bidrag kunne være en gave til hver. Og hva er vel bedre enn en gave som kan varme kalde vinterføtter? 5 par tøfler har det blitt, og nå er planen å la strikkearmene hvile litt. Jeg tror de trenger det...

Tøflene er strikket etter denne oppskriften fra Drops. Men istedet for å strikke frem og tilbake har jeg strikket rundt den første delen. Rett og slett fordi jeg er skikkelig dårlig på å sy sammen fint, og fordi jeg er mye mer glad i å strikke rett enn vrang. Jeg tar forøvrig mer enn gjerne i mot tips til hvordan man kan sy sammen pent ved tærne...

Så da ønsker jeg alle som er innom en flott fredagskveld og en herlig helg :)

9 kommentarer:

 1. Gosh! Strikkearmene må hvile litt nå ja! Flotte tøfler! Kan ikke tenke meg at det blir kveldens snakkis!!:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine tøfler! Heldige jenter! (jeg ønsker meg også sånne..) Men hvil strikkearmene dine nå og nyt kvelden forhåpentligvis uten så mange selskapsleker. :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine tøfler! :) Skjønner godt at strikkearmene skal få hvile litt nå ja...

  Og du er ikke alene om å være lærer og ikke like selskapsleker...det er fler av oss! ;) Nyt kvelden!

  SvarSlett
 4. Heldige jenter:o)
  Kjempe fine tøffler:o)
  Håper du får en fin kveld og helg:o)

  SvarSlett
 5. Tror jammem meg vi har tenkt helt likt i år jeg!! For jeg har nettopp pakket inn fire par hjemmestrikede tøfler som jeg skal gi i gave!

  Fant en veldig enkel oppskrift i et Sandnes hefte, der var det ingen sammensying ved tåen:)

  SvarSlett
 6. Kjempefine, heldige jenter!
  tips til sammensying ved tær helt uten skjøt er 'kitchener stitch'. Du må ha tunga rett i munn, men se på youtube-videoen mens du gjør det, så blir det bra!!
  http://www.youtube.com/watch?v=I7jIzwO5Nv4

  SvarSlett
 7. Herlige tøfler <3 Kjempeflink er du! mvh, faia accessories

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!