torsdag 9. desember 2010

Se hvem som har flyttet inn :)

Jeg var så heldig å vinne denne utrolig trivelige karen her fra Kaptein Biff!
Han er SÅ fin, og vi har blitt skikkelig glad i han alle mann. Han er bare blid hele tiden, og selv tror jeg han er ganske fornøyd med å få være inne foran peisen, istedet for ute i det kalde været :) Tusen takk for det nye familiemedlemmet!

Jeg har sånn vinnerlykke fortiden, at kanskje jeg bør vurdere å spille Lotto? Tredje give-awayen jeg vinner på kort tid! Og jeg som aldri vinner noenting...

I dag har Henrik og jeg strømpebuksedag. Vi skal jammen meg kose oss, etter at begge to har fått en lang natts søvn. Herlig, og veldig velfortjent for oss begge:) Ønsker dere alle en flott torsdag!9 kommentarer:

 1. Grattis med reven! Den er det mange som er misunnelig på =)
  Strømpebuksedager er undervurdert - kos dere masse og ha en deilig dag!

  SvarSlett
 2. haha, så søt han var foran peisen!

  SvarSlett
 3. Så fin premie!
  Hørtes jo bare herlig ut med strømpebuksedag! Kos dere masse:)

  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 4. ahh så FIN! Hun kaptein biff er virkelig flink assa, så gøy med vinnerlykke!
  Jeg er også fan av strømpebuksedager. Særlig syntes jeg små barn er SÅ SØTE løpende rundt i bare strømpebuksa.. :)

  SvarSlett
 5. Dere har all grunn til å være misunnelig på reven-han er supersøt! Og strømpebuskedager er fantastiske! Og jeg er nok ikke like søt som Henrik der jeg traver rundt i min strømpebukse, som han er når han traver rundt i sin nei;)

  SvarSlett
 6. Så veldig fin!
  Lang natts søvn høyres herlig ut, men min Edvard (som er like gammel som din Henrik) syns visst det er oppskrytt. Eg håpar han lærer kunsten å sove rundt før jobbstarten min over nyttår!

  SvarSlett
 7. Henrik har nettopp funnet ut at det går ann å sove hele natten, og håper veldig at han fortsetter med det! Håper Edvard (fint navn!) også finner det ut snart :)

  SvarSlett
 8. Så deilig med strømpebuksedag! Og, den lille reven...var jammen meg en liten kjekkas!:)

  SvarSlett
 9. Å den lille reven var søt.....

  Så deilig med kosedag, her er det dongeridag....ikke like behagelig ;)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!