fredag 10. desember 2010

Ringer og hårstrikker

Sist jeg laget noen hårstrikker tipset Vibeke meg om at det ville være kult med matchende ringer og hårstrikker. Det har jeg tatt til etteretning (selvom det har tatt litt tid...),og matchende sett er nå å få kjøpt i min eplabutikk. Noen er lagt inn, men flere kommer i løpet av dagen. Jeg har også laget flere ringer, og denne gangen også noen som er litt større enn de vanlige.

Ønsker alle sammen en fantastisk helg :)

3 kommentarer:

 1. Oj og so kjem eg og kjøper hårstrekka som passar til ringane.... Det var no litt dumt og aldeles ikkje meininga! Dei var berre så utruleg søte. Tenkte lisje Almaen min kom til å bli kjempesøt med dei på ♥
  klem

  SvarSlett
 2. Det gjør jo ingenting! Og dessuten så greide du å kjøpe de 4 som jeg ikke har ring til :)

  SvarSlett
 3. Det var bra :)
  Gledar meg til pakke i posten!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!