lørdag 11. desember 2010

Kameraetui

I flere dager har jeg jobbet med å få til en god passform på kameraetui, og endelig sitter det! Disse etuiene er i standard kompaktkameramål, dvs 100x60x30. Etuiene har stort lokk som lukkes med borrelås,og en hempe med nøkkelring.

Disse skal få være med meg på Julemarked på Blå i morgen, men jeg har klipt opp en liten haug,så det kommer nok noen i min eplabutikk i løpet av uka også :)

Ønsker alle en herlig lørdagskveld!:)4 kommentarer:

 1. Kuuuult!! Er de foret med ekstra tykk vatt? -fniis-:D

  SvarSlett
 2. Smarte hjerner tenker likt, er det ikke et ordtak som går sånn..? Har forminsket bleieveskene mine til kameravesker jeg :) Men dæven altså, borrelås er noe skit! Så mine ligger i UFO-kurven min til jeg finner på en alternativ løsning..

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig Veronica :)

  Og takk Manuela :)

  hehe, Gunn - akkurat det gjør mine også! Har laget 3 stykker, og det ser ut til at det kanskje blir med det.. Lykke til med borrelåsplassering! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!