torsdag 23. desember 2010

Frukt?

I iveren over at Henrik skal få lekekjøkken til jul bestemte jeg meg for å hekle masse lekemat. Jeg kjøpte meg en oppskrift på frukt som visstnok skulle være perfekt for nybegynnere... Jeg hadde jo fått skikkelig hekleselvtillit etter dette teppet (som forøvrig er ferdig:) Men dæven, dette var vanskelige saker, for eple ligner ikke på eple i det hele tatt. Også får jeg en utrolig stygg stripe der jeg går over til neste runde.Tror problemet mitt ligger i tellingen, og at jeg ikke helt skjønner når runden er over, og hvilken maske jeg skal hekle den siste kjedemasken i... Ga opp eplet, og tenkte at jeg skulle være skikkelig nøye når jeg gikk ut på bananhekling. Men allerede etter runde 6 hadde jeg et annet masketall enn det som stod i oppskriften. Dessuten ga jeg helt opp da det stod "1 fpdc around dc of row below". Fpdc finner jeg ikke her i det hele tatt...
Men jeg har ikke gitt opp heklekarrieren helt ennå. Med friskt mot begynte jeg på det som så ut som den enkleste frukten, nemlig sitronen. Så får vi se. men nå har jeg sånn skikkelig vondt i armene når jeg hekler, og litt vondt hele tiden så tror jeg skal la det ligge til over jul...
God jul til alle dere :)
4 kommentarer:

 1. He he he, det er jo ikke så farlig at det ikke ligner så mye - bare DU vet hva det er liksom!Blir koselig uansett:)
  Sitronen ser jo ut til å bli riktig fin!
  Ha en finfin julefeiring!
  GOD JUL!!!!
  Juleklem fra meg:)

  SvarSlett
 2. I barnens värld är det nog en nycklepiga och en liten chokladbit, men citronen är ju på gång ;)

  God Jul!

  /Mia :)

  SvarSlett
 3. uffda, så kjip at du strever. da heises skuldrene opp og du får vondt i armene... Sett inn en maskemarkør i den siste maska i runden (du vet det ser ut som en runde er litt høyere, og du hekler på den lave... da går markøren i den siste "høye" maska). Hekl rundt, siste maske i runden betyr at du også skal hekle i den maska som markøren sitter fast i. Har du først fått en maske for mye et sted forplanter det seg hele veien oppover. Jeg vet ikke helt hvorfor du får den stripa. Når du hekler siste fastmaske i en runde skal du fortsette neste runde med en fastmaske. ikke gjør noe form for avslutning mellom rundene. Håper du får det til, med pass på armene. Tusen takk for mailen forresten, det varmer! God jul!

  SvarSlett
 4. Oioiii! Du beveger deg stadig videre i hekleverden! Imponert! Dette fikser du vet du!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!