tirsdag 16. november 2010

Strikkebukse

En av de første plaggene jeg strikket til Henrik var denne strikkebuksa. Og jeg er ikke fornøyd med resultatet. Buksa skulle strikkes i to deler og sys sammen på midten etterpå. Jeg kan rett og slett ikke sy sammen strikkeplagg, det blir bare ikke pent. Så buksa har en svær stygg sammensyingsstripe både foran og bak. Derfor den store strikkelomma på forsiden. Buksa er strikket i Dale babyull, og valget av garn til lomma sier noe om min uerfarenhet da jeg strikket denne buksa. Jeg valgte nemlig å strikke lomma i Nøstebarnull, noe som gjør at jeg ikke kan maskinvaske den... Lomma gjør dessuten sitt til at Henrik ser ut som om han har unormalt stor mage. Også liker jeg ikke engang fargene jeg har valgt. Beige og blå er bare ikke meg! Men når alt det er sagt - buksa er superpraktisk! Kjempekjekk å dra på når vi skal ut - og den er fleksibel alle veier. Perfekt for en aktiv krabat!

Her i huset er vi slitne alle mann fortiden. Først var vi slått ut av matforgiftning, og etter det har Henrik illskreket i 3 netter, og sutret på dagene. Heftig! Men nå er endelig ting tilbake til normalen, og det er vanvittig deilig :)

Ikke bare bare å ta bilde av en sur sutrert. Sliten mamma har også glemt å ta av ulljakka for å ta bilde. Og rot over alt - det hører med!


8 kommentarer:

 1. så fint at dere er på vei tilbake til formen igjen:)
  Der det bor kreative, aktive mennesker folk, blir det rot:)Sør Henrik i fiiin strikkebukse:)

  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Synes også at den var fin! Også for en kul og herlig liten kar da gitt!!:)

  SvarSlett
 3. Jeg synes det var en fin bukse! Og ja, de er veldig praktiske disse ullbuksene! Vi bruker monsterbuksa som jeg nettopp har fått ferdig veldig mye!

  SvarSlett
 4. Jeg syns den var kjempe fin jeg.
  Koser meg med alt det fine du lager og deler: )
  Håper alle er i fin form igjen.

  SvarSlett
 5. Alt kan ikke være bra alltid.. Da hadde man jo ikke satt pris på det som er bra.

  Fin bukse til fin gutt, laget av flink mamma :-)

  SvarSlett
 6. Hehe, syns den var kjempeartig jeg! Og Henrik så veldig søt ut med en bitteliten kulemage, matcher de herlige go` kinnene..akkurat som en liten kar skal ha tenker jeg :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!