mandag 29. november 2010

Skjerf og lue :)

Grønn lue som min fargeblinde pappa mente at var strikket i så triste farger (fargene ser visst gråe ut for han). Oppskriften er fra Myk start. Elsker disse luene! Ettersom Henrik ikke er den aller beste til å legge seg sitter vi inne hos han til han sovner. Da er det så greit med sånne ikke-tenke-prosjekt som å strikke skjerf. Så halve skjerfet har blitt til ved sengekanten, og halve mens jeg har sittet på Blå. Nå er det senebetennelse under utvikling hos meg, så ikke noe strikking eller hekling på en stund her..

Og tripptrappstolen i bakgrunnen var vi så heldige å FÅ av naboen! Herregud så snilt! Sånn er det her på Oppsal dere :)12 kommentarer:

 1. For en skjønn gutt i herlige strikkeklær! Lua ser skikkelig god ut. :)

  SvarSlett
 2. Haha...han er så utrolig blid og god! Herlige bilder! Og, herlig strikka tøy!:)

  SvarSlett
 3. Men herlighet, så fantastisk søt han er i sine fine strikkeklær!! Og lua var nydelig med de grønne stripene:)

  SvarSlett
 4. Hehe, festlig og fargeglad innlegg!! Jeg har også strikket den lua, men her kunne din far ha hatt rett, for fargen er i dus grå-grønnblå...!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Flott lue, synes den er fin i grønt jeg.

  Hos oss har det blitt en rillestrikket koseklut, et rillestrikket babypledd og nesten en ribbestrikket genser (måtte ta det ut når kom til halsfelling og armer)

  SvarSlett
 6. herregud for en skjønnas. Pass på armene dine!

  SvarSlett
 7. Han er bare så nydelig :) sitter her med et stort glis hver gang jeg kikker på bilder av han!!
  Også er det fint for meg å bli minnet på at små gutter ikke bare trenger blå strikkeklær.. tror jeg har hengt meg litt opp! det neste får nok bli en rød genser til min lille prins!
  Ha en fin uke :)

  klem fra Anette

  SvarSlett
 8. Herlig gutt med herlige klær. Den Lua var toppers. Digger slike Hjallisluer.

  SvarSlett
 9. Nydelig gutt og nydelig lue.
  Elsker fargene på lua og jakka:o)
  Ordentlig bli glad bildet:o)

  SvarSlett
 10. såå søt Henrik er og han blir ikke mindre sør av at mammaen strikker de nydeligste plagg til ham:) Flink er du:)

  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 11. Herre :D Du har verdens nydeligste sjarmtroll av en unge :D ♥ Hærlig lue ♥ Har alltid drømt om å kunne strikke og hekle, mer enn frem og tilbake og rett og vrang lol :D
  Takk for støtten på bloggen. Ja har vert litt oppgitt.. I går oppdaget jeg en ny følger på bloggen min med uvanlig navn. Gikk inn for å se hva det var. Fant en asiatisk side (privatperson) som hadde lastet ned en drøss av bilder fra Etsybutikken min, lagt dem ut på profilen sin med info om at dette lager jeg, det kan bestilles og med pris under. Makan til frekkhet. Fikk litt sjokk. Har ingen mulighet til å fjerne disse bildene. Å rapportere til facebook er bare en bløff, man hører aldri noe. Jeg skrev og sendte inn et skjema til facebook ang brudd på opphavsrett og personlig krenkelse for en stund siden da en facebookgruppe misbrukte bandet vårt sine private bilder - og presenterte de som noe annet enn det det var for et år siden, men ingen ting har skjedd, så tror ikke disse bildene vil bli fjernet heller. Men jeg har bestemt meg for at jeg bare må slutte å bry meg, for ting som dette kommer til å fortsette å skje hver dag, og jeg orker ikke bruke mer tid og energi på det. Jeg får heller begynne å kopiere de som kopierer meg, så får de smake sin egen medisin :D

  Det har ikke blitt Blå på meg i høst. Sliter litt med helsen, så uvisst når det kan bli, men en dag kommer jeg rekende og da lover jeg å gi beskjed.

  Jeg må ta toget når jeg reiser nedover, men nattoget går ikke natt til søndager, så er avhengig av å finne overnattingssteder som er billige nok i nærheten av Grunerløkka. Det billigste jeg har funnet til nå er 700 kr på KarlJohan. Hvis du vet om noe billigere så må du sifra. Har du møtt flere på Blå som reiser langveis, og vet hva de gjør?

  Hvis jeg greier å finne et skikkelig billig og bra pensjonat så kan det hende at jeg kan begynne å reise ned regelmessig. Toget koster jo bare et par hundre hver vei, så med billigere pensjonat enn 700kr natten fra lør til søndag, så går det jo an å ta turen avogtil :)

  Håper du får en kjempefin dag Vibeke og at du får solgt masse fine Vibekeskatter frem til jul♥ Stor klemmm

  SvarSlett
 12. Såå fin! En riktig retrobebis! ; )

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!