søndag 21. november 2010

Så koselig på Blå!

Så koselig det er å stå på Blå! Så god stemning både blant kjøpere og selgere :) Og så hyggelig når noen kommer og sier at de følger bloggen min og liker det jeg lager! Det gjør jo hele dagen!! Tusen takk til alle hyggelige mennesker som er innom :)
Jeg sitter blant dyktige folk! Over ser du de fargerike hama- hekle- og makramèkreasjonene til Libelula design, og under ser du de nydelige brosjene til Den lille brosjefabrikken.


Tidligere har jeg annonsert at jeg ikke er noen hekler. I dag har jeg fått skikkelig profesjonell hjelp av Renate som driver Den lille brosjebutikken. Wow- for et tempo og for en presisjon hun har. Bøyer meg i støvet! Jeg var så heldig å få låne et varmt teppe av henne, også lærte hun meg hvordan jeg skulle hekle slike firkanter. Ikke like fine som hennes, men dette var gøy :) Jeg ble så ivrig at kaffen ble kald, også glemte jeg at jeg selv var kald:) Dette blir et fint prosjekt når jeg skal sitte på Blå på julemarkedet! Du finner meg der heklende bak bordet mitt alle søndagene i desember. Kanskje vi sees?

9 kommentarer:

 1. Se det du! Jaggu kan a hekle å!:D Så gøy å se at markedet var vellykket! Tror jeg skal få med meg en av søndagene i juletiden! Det må jeg få til:)

  SvarSlett
 2. Wow så fine bilder - blir totalt misunderlig....men så har jeg vært en tur innom jul i tivoli i dag da....hjelper litt det :)

  SvarSlett
 3. Ser veldig koselig ut der! Må få tatt meg en tur dit en gang! Så gøy at du har fått heklehjelp :) Hekling er så kjekt å holde på med når man har litt ledig tid her og litt ledig tid der. God kveld :)

  SvarSlett
 4. Så koselig! Flotte bilder! Må jo være en flott plass å gjøre julehandelen. God uke!

  SvarSlett
 5. her var det mye fint, Vibeke:) Jeg skal også hekle mormorteppe, skal kjøpe garn idag:) Gleder meg:)

  Mandagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 6. Härliga bilder, riktig färgexplosion. Kul!

  SvarSlett
 7. Så mye fint da mann!Og så artig at du lærer deg å hekle, du blir nok fort en racer på det du:)
  Fin kveld til du:)

  SvarSlett
 8. Hei, du har så mye fint! Jeg bestilte fra deg for en stund siden, og ble veldig fornøyd!

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 9. Ser ut som et kjekt marked. Kanskje jeg får muligheten til å resie der en gang. Jeg og vil lære meg å hekle! Er så mye pent en kan lage.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!