fredag 5. november 2010

Punger i lange baner

Flere punger er ferdige. Disse har blitt til på en tredagersettappe. Planlegging er utrolig viktig nå som jeg prøver å få tiden til å gå opp. Jeg klipper i dagslys (for å være helt sikker på at fargene og mønstrene faktisk matcher), stryker på kvelden, syr sammen dagen etter og resten dagen etter igjen. Deretter tar jeg bilder i dagslys før jeg begynner på samme runden på nytt. Det er jo bare når Henrik sover at jeg har sytid, og det er ikke lange tiden på dagen, og på kveldene er det jo så hyggelig å være med Peter. Så her gjelder det å utnytte tiden godt - og husarbeide.. Vel, det snakker vi ikke om ;)12 kommentarer:

 1. Så fine de var! Spesielt den i brunt og rosa:)

  SvarSlett
 2. Så mye fint! :) Du er virkelig produktiv om dagen!! Skal du på noe julemarked i år eller?

  SvarSlett
 3. Så fine!! Oj produktiv du......
  lurt å utnytte dagen max, de forsvinner så fort :)

  SvarSlett
 4. Her kommer det stadig noe nytt. Skikkelig fristende og flotte farger og mønstre. God hælj :)

  SvarSlett
 5. De var kjempefine, flotte farger og mønstre!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 6. For en herlig miks av farger og mønster!
  Og lurt å utnytte sytiden på den måten:)

  SvarSlett
 7. Heisann :)

  Jeg ville bare si at jeg synes du lager helt fantastiske produkter.
  Alle de skjønne stoffene du bruker er helt herlige.
  Kjempe inspirerende å titte innom deg, tusen takk for titten

  SvarSlett
 8. Hei på dæi
  SÅ mange fine punger.SKjønne ikke kordan du får tid til å sy så mye! Skikkelig produktiv;)

  SvarSlett
 9. Maaaasse fint her! Er såå beigeistra for eplestoffene!:)

  SvarSlett
 10. Så godt å høre at andre også prioriterer på samme måte som meg; Familie, jobb, håndarbeid, kos og ...nei, ikke tid til så mye mer gitt. Du er i motsetning til meg kjempeproduktiv! Flotte punger (som alltid).

  SvarSlett
 11. Takk for alle hyggelige kommentarer! Det setter jeg SÅ pris på! Ja, i år skal jeg stå på julemarked på Blå. Først 21. november, og så hver søndag i desember. Jeg gleder meg! :)

  SvarSlett
 12. Heisann :)
  Tingene dine er bare så utrolig nydelige! Lenge siden jeg har vært på blå. Men da får jeg ta turen inn å handle litt julegaver fra handmade by vibeke nå før jul;)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!