torsdag 25. november 2010

Opprydning

Jeg har hatt en opprydning. I garnkurven. Når jeg ser rundt meg burde jeg egentlig ha ryddet alle andre steder enn garnkurven... Men jeg valgte altså å rydde garnkurven. Unnskyldte meg for Peter med at alle lappene og garnet til teppet måtte få et sted å bo. En haug med garn som hadde dannet et eget stort fellesnøste nedi der.. Også fant jeg igjen en halv hundegenser, masse strikkepinner og en lue:) Prøvde lua på Henrik i dag, og den passer perfekt. Det så ihvertfall sånn ut det sekundet jeg fikk prøvd den på. Selv var han mer opptatt av å ta den av og spise den. Oppskriften er fra Myk start.Også er det så koselig med Norgesglasslampene i høstmørket (eller heter det kanskje vintermørket nå?). Uansett ønsker jeg dere alle en fin dag og en koselig kveld :)5 kommentarer:

 1. Åh, så kos! Ingenting som å rydde i strikketøyet! Fin kurv forresten!!:) Leo er også fortsatt på høst her, og sier støtt og stadig: Brrr...kalt...høst! Tror vi snart har kommet gjennom med at det er vinter:D Hvor får man egentlig tak i Norgesglass om dagen?

  SvarSlett
 2. Hei på dæi!
  Sånne norgesglasslamper har æi også hadd planer om å lage lenge, men får ikke helt tøvsjurmannen med på det. Må nok bare fikse det sjøl en dag og få de opp:)

  SvarSlett
 3. Så fine lamper, og ja, huen til lillemand er også kær:)
  Kh Puk

  SvarSlett
 4. Kjempeflott med Norgesglasslampe!

  SvarSlett
 5. Hi,hi, ja sånn opprydding er jeg også god på!!

  Kjekt at du fant en liten lue du kan bruke da:)
  Og stilig lampe!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!