onsdag 24. november 2010

Onsdagsfarger :)

Først og fremst tusen tusen takk for alle fantastiske kommentarer på forrige innlegg. Jeg er helt over meg over hvor søte dere er! Vet ikke om jeg får sagt ofte nok hvor stor pris jeg setter på kommentarene dere legger igjen til meg. Det er rett og slett glede som tikker inn i løpet av dagen, og skikkelig hverdagsboost. Dessuten inspirerer det meg! Jeg henger litt etter med å få besøkt alle deres blogger, men det kommer med tid og stunder :) Og bare sånn for ordens skyld - det var ikke min idè med strikka lapper mellom de heklede altså. Jeg ble bare veldig inspirert av teppet jeg lånte av Renate:)

Også så hyggelig for Peter med alle kommentarene! Jeg må nesten sitere kommentaren hans her: "Hadde jeg visst at enkel lærdom fra Heimkunnskapen hadde slik effekt på kvinner -skulle jeg jammen strikka mer da jeg var sånn 18 - 24 :)"

Jeg merker jo at jeg er glad han ikke visste om det da ;) Med disse bildene ønsker jeg dere alle en super onsdag!

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Eg veit kor kjekt det er å bli hekta! Og det teppet blir jo veldig stilig! Så greit at Peter og ville hjelpe til. Han er flink ja!
  Ha ein fin dag!
  Marie

  SvarSlett
 2. Viktig med ros i hverdagen! Det er jo motivasjonen for å fortsette; til inspirasjon og glede for det man holder på med! Du fortjener hvert eneste rosende ord, det synes jeg jammen meg Peter gjør også! Flotte bilder du har tatt!:)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder, herlig kommentar og så flink du er blitt til å hekle. Jeg og vil lære....Trenger mer tid!

  SvarSlett
 4. Da har jeg endelig klart å bestemme meg, og handlet litt i butikken din. Gleder meg til å gi dem bort til veninner til jul!

  Håper du har hatt en fin og fargesprakende onsdag!
  helsing renate i brosjefabrikken

  SvarSlett
 5. Nydelige farger.
  Sitron/lime drops.Mmmmm.
  Liker bildene dine kjempe godt.
  Trenger farge glade sanse inntrykk nå i den grå kulda.
  Ha en fin dag:o)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!