lørdag 20. november 2010

Klar for Blå :)

I det siste har jeg hatt skikkelig storproduksjon av sminkepunger. Noen har havnet i min eplabutikk, og noen tar jeg bare rett med på marked. I morgen står jeg igjen på Blå, tror det kommer til å bli skikkelig koselig:)

Og til dere som tror at jeg er sånn skikkelig energibunt med hauger av syoverskudd så kan jeg avkrefte det umiddelbart :) Det er ikke sånn at jeg hver kveld kaster meg over symaskinen med bøtter av skapertrang. Tvert i mot egentlig... Men innimellom blir jeg skikkelig inspirert, og da er det så godt å kunne få det ut med en gang. Hvis jeg drøyer så hender det at inspirasjonen brått er borte, og det er så leit. Derfor har jeg rett og slett bestemt meg for å benytte meg av de gangene jeg er skikkelig inspirert :)

Ønsker alle en super lørdag- kanskje ser jeg også noen av dere på Blå imorgen? :)
9 kommentarer:

 1. For noen deilige fargebomber av noen bilder.
  Jeg er litt sånn jeg også.Må smi mens jernet er varmt.
  Lykke til på Blå.

  SvarSlett
 2. Åh, det var litt av en herlig samling du hadde her :D

  SvarSlett
 3. For noen herlige punger. Du er nå god da som syr så mange. Jeg hadde kanskje klart å sy en på en hel kveld...hehe Men du er flink som utnytter når inspirasjonene og sylysten er der. Det er ikke jeg. Håper det kommer seg når jeg får flyttet syrommet ned i kjelleren.

  SvarSlett
 4. DU og du... Hærlige farger altså!
  Og som æi har sagt før:æi skjønne ikke kordan du klare å være så produktiv.
  Flinke dæi:)

  SvarSlett
 5. Å kor flink du har vore! Nydelige pungar i herlege fargar.:) Skulle ønske eg kunne tatt meg ein tur på Blå i morgon ja! Storproduksjon her også for tida. Synest eg begynte tidleg i år, men tydeligvis ikkje tidleg nok... Lykke til i morgon.:)

  SvarSlett
 6. Lykke til med salget i morgen! Det skal nå ikke stå på utvalget ser jeg, wow! :)

  SvarSlett
 7. Digger bildene!! Og, håper markedet har vært stor suksess for deg i dag!:)

  SvarSlett
 8. Dina bilder är finast! Man vill inte bara ha en, utan allihopa, med än gång, nu!!!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!