fredag 19. november 2010

kameraetui

Stoff og stil e veldig veldig bra, men nettbutikken er ikke veldig veldig bra! Planen var å bestille vattert strykeinnlegg, men det er rett og slett umulig å vite hva slags innlegg man bestiller bare ved hjelp av et dårlig bilde. Jeg bestillte derfor litt av hvert for å være sikker på at noe var riktig.. Men det var det ikke.. Så nå sitter jeg med 4 meter utrolig tykk vatt som jeg lurer på hva jeg skal bruke til. Men etter jeg sydde det forrige telefonetuiet ble jeg så inspirert til å sy kameraetui. Perfekt til å bruke opp skikkelig tykk vatt!

Så etter Henrik hadde lagt seg i går satte jeg i gang å prøve meg fram. Her er resultatet. Neste blir nok noe mindre, også vurderer jeg borrelåslukning.. Er ikke så fan av borrelås, men vi får se :)5 kommentarer:

 1. Har haft samma problem med beställningar därifrån. Kundtjänsten i Malmö är dock otroligt tillmötesgående och hjälpsam, kan vara bra att ringa och dubbelkolla ibland...
  Mkt snyggt kameraetui...

  SvarSlett
 2. Hei på dæi!
  Så lurt å sy kameraetui!Likte det veldig godt!
  Men kan du fortelle mæi kordan du klare å være så produktiv hele tia? send veldig gjerne over litt av din energi takk:)
  Her e det rett på sofan og slappe av når lilletøvsjura har tatt kveld..
  Ha en fin dag videre.
  klæm

  SvarSlett
 3. det kameraetuiet var kjempefint! hva med å sy pcvesker også? i ca samme stilen?

  SvarSlett
 4. Veldig flott etui!! Og, tuuuusen tusen takk for turen i dag! Det var så utrolig koselig å hilse på dere!!:)

  SvarSlett
 5. Dette var en lur ide og skikkelig nydelig. Jeg ønsker meg et til jul jeg :D. Jeg må bare få meg et lite kamera først, har jo canon 450 som er litt for stort.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!