torsdag 18. november 2010

Jeg vant!

Heldige meg var en av de heldige vinnerne i blogglotteriet til almaPalma! Jeg kunne velge en av hennes brosjer- og jeg falt helt for denne! Jeg synes den er helt fantastisk, og enda finere i virkeligheten. Utrolig fint arbeid! Helt tydelig at almaPalma er kvalitetsarbeid :) Og pakken var så nydelig pakket inn at jeg ble helt sånn mormor og har tatt varet på papiret!

Disse nydelige sommerfargene står allerede i kontrast til snøen utenfor vinduet mitt. Jeg er ikke noe vintermenneske, så denne skal minne meg om sommeren gjennom hele den kalde tiden. Tusen tusen takk! :)
5 kommentarer:

 1. Åh så heldig! Ja, almaPalma sine produkt oser av KVALITET, og det gjør forresten dine også, Vibeke. Hadde tenkt å spørre deg om du lager iPod Nano etuier. Lillesøs fikk en iPod til bursdagen sin, og et etui til den hadde vært en flott gave til jul. Men jeg er helt enig med deg at bestillinger kan bli litt stressende nå når vi nærmer oss jul. Det er viktig å få nyte roen også disse ukene.
  Ønsker deg en fin dag.
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 2. Hei på dæi!
  Heldige dæi da! Den her va jo bare kjæmpefin! Helt hælige farger!

  SvarSlett
 3. Så heldig du var, helt nydelig!

  SvarSlett
 4. Ja, sant jeg var heldig! :)

  Og Sølvi: Etuier til iPod Nano er en ting jeg faktisk har vurdert å sy. Dersom jeg får ånden over meg og syr opp en haug så skal jeg gi beskjed :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk søte du for fine ord og reklame.:)
  God helg til deg!
  klem frå Kristin

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!