tirsdag 23. november 2010

Hekta!

Helt siden jeg kom hjem på søndag har jeg sittet med heklenålen, helt hekta. Føles ut som om jeg har løpt etter Henrik med heklenål og garn i hendene mens vi har lekt.

Og jeg vet ikke å begrense min ivrighet til å gjelde kun meg selv... Til og med Peter ble utstyrt med garn og pinner og spørsmål om han ville strikke en lapp. Og se så flink han er! Jevnt strikker han også! Så mens jeg hekler (og hekler og hekler og hekler...) så strikker han. Også må han stadig svare på tilsagn som "Se Peter - er jeg ikke skikkelig flink som hekler?!", "Se så fint det blir da Peter"," Jeg blir skikkelig glad av de fargene jeg Peter, blir ikke du?", "Dette teppet kan vi jo ha med når vi skal på tur og sånt, er ikke det lurt Peter?", "Sant det er gøy å strikke?", "Dette er koselig da, så er du med å lage teppet" :)

Stakkars, det er ikke bare bare å bo med en hobbyentusiast...23 kommentarer:

 1. Så hærlige rødlige farger du bruker!
  Og å ha en hjelper skader aldri ;)om det nå er frivillig eller ikke.
  Er imponert over arbeidet hans,skulle gjerne hatt en slik til å strikke lapper til mitt bestemorteppe(som aldri blir ferdig)

  SvarSlett
 2. flotte farger:) Skal jammen sette igang min mann jeg også, kan jo referere til deg og din mann;)
  Blir ordentlig fint dette ja:) Artig å skape ting sammen:)

  Tirsdagsklem fra Trine

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har slengt meg på som følger jeg :)
  Ser ut til att teppet blir kjempe flott:)
  Du lager utrolig mye fint, en veldig inspirerende blogg :)
  Titt gjerne innom siden min :)

  Klem KAROLINEMOR!

  SvarSlett
 4. Hehe....jeg ser dere for meg der dere sitter i sofaen på kveldene. En med strikking og en med hekling. Herlig bilde!! ;) Skjønner godt at du blir hekta, det ble jeg også da jeg lærte meg å hekle, og det har ikke gitt seg enda!!

  Herlige farger i teppet, og lurt med de strikkede lappene innimellom. Det gav en fin variasjon!

  Lykke til videre med samarbeidsprosjektet:)

  SvarSlett
 5. Hihihi...fikk meg til å tenke på knyteteppet som mamma og pappa lagde da de var nyforelskede! Jeg har nok en lang vei å gå før jeg får med meg mannen på et slikt prosjekt, men han er god på å holde hespelen når jeg nøster - det er da noe! ;0) Nydelige farger du/dere har valgt forresten. Det ER gøy å hekle!

  SvarSlett
 6. Så fliiiink du er! Og, Peter da! Imponert! :)

  SvarSlett
 7. Ja! Hærlig... e det ikkje kjekt :) og flink e du og... Kos deg ...og plutselig så har du ett lekkert teppe :)

  Ha ein hærlig heklende og strikkende, løpende etter barnet, le og flire dag :)
  ....bare ikkje snurr deg inn i tråden...ha ha ha

  SvarSlett
 8. Det er så herlig med slike diller! :)
  Eg hadde sjølv hekledilla for ei stund sidan, men den varte ikkje lenge nok til å få fullført teppet...men eg kjem nok sterkt tilbake! Har berre tusen andre prosjekt eg vil gjennomføre først. ;) Heldigvis er det mi eiga to-do-liste, så eg kan omrokkere på rekkefølgen når eg vil! Hihi!

  Blir veldig inspirert av bloggen din!
  Herlege fargar, herlege produkt og så koseleg tekst! Takk for at du deler! :)
  Klem

  SvarSlett
 9. så herlig og god det ikke bare er jeg som har det slik, mannen har som oppgave å sy sammen lapper når jeg lager noe lappe teppe ting..
  han er veldig flink og mye mer nøye en det jeg er...

  SvarSlett
 10. wonderfull
  my english is not so good, but i must write: i love your blog :)

  SvarSlett
 11. Ja, hekling er gøy og med fargene du har valgt blir man jo riktig så glad for å få sjå også :)
  Kor flink dåke e - begge to!

  SvarSlett
 12. haha, kjenner meg veldig igjen i det der. Det er noe med hekling som er superfengslende. Husker da jeg holdt på med mitt bestemorsteppe var jeg omtrent helt i transe. Om vi skal gå ut?! Men...jeg er jo opptatt med hekling! Fine farger du har valgt, og så gøy med både hekla og strikka lapper!

  SvarSlett
 13. Flotte farger og fint med hekle-/ strikkevariasjonen - dette skal jeg prøve meg på selv:)

  SvarSlett
 14. Saa fiiiiint! Og jeg er uten ord naar det gjelder Petters strikkekunnskaper altsaa!

  SvarSlett
 15. Så fint!!! Nydelige farger!!!

  SvarSlett
 16. He he:o)
  Når man først har fått det i fingrene er det ikke lett å slutte.Skjønne farger!!!

  SvarSlett
 17. Hei på deg og takk for superkoselig søndag sammen på Blå! Og for en hekler du har blitt! Kjekt at du satte pris på tipsene, og ikke minst gøy at du har fått dilla! som sagt teppene kan jo brukes til så mangt. Vi bruker de jeg har laget til alle utflukter, store og små! Deilig og varmt. Har det over fanget i bilden også i denne kulda. Det er jo imponerende, ikke bare at du setter mannen i sving, men at han faktisk gjør det også ;-)
  Tusen takk for flott omtale av både brosjene, fabrikken og mine heklekunnskaper! Gleder meg allerede til neste gang vi har mulighet til å sitter på marked sammen! Ha en fortryllende hekleaften! hilsen Renate i Brosjefabrikken

  SvarSlett
 18. For en herlig blogg du har!Friske farger på teppet ditt:)Gleder meg til å følge deg videre:)
  Ha en fin kveld!
  Klem Christine

  SvarSlett
 19. Hehe, så koselig! Lurt å blande strikke- og heklelapper. Og lurt å sette mannen i sving :) Han må være over snittet!

  SvarSlett
 20. fine farger du lager lappeteppe i! og fine lapper! kunne ønske jeg kunne lage slike lapper...

  SvarSlett
 21. Hadde jeg visst at enkel lærdom fra Heimkunnskapen hadde slik effekt på kvinner - skulle jeg jammen strikka mer da jeg var sånn 18 til 24 :-)

  SvarSlett
 22. The Winning Team! Dette må være den ultimate "Er han mannen i mitt liv"-testen :-) Og det er han jo tydeligvis :-)
  Så koselig å lage noe sammen!!
  Men tror ikke jeg skal prøve meg på den samme testen..

  SvarSlett
 23. Så utruleg kjekt å lage noko saman - gler meg til jentene er så store at dei kan vere med på slikt! - og så blir det kjempefint! Nydelege og varme fargar!

  Klem

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!