torsdag 18. november 2010

Etui til stor telefon

Jeg fikk en bestilling på et etui til en stor type telefon. 12x19 cm. Etuiet skulle lukkes med glidelås og være foret med vatt. Dette etuiet har kostet meg endel hodebry:S Først sydde jeg en vanlig variant med glidelås i topp, men etter å ha sydd det sammen så jeg jo at det umulig ville gå å få telefonen ned når selve glidelåsen tok opp så mye plass på siden. Løsningen ble å la glidelåsen gå ned på hver side. Men ai for et plunder å få til det når man ikke har gjort det før... Men sånn i etterkant så er jeg endel erfaringer rikere, og har blitt skikkelig inspirert til å sy kameraetuier! Vel og merke uten glidelås i topp ;)

I morgen er det stoff og stil - og jeg gleder meg!! :)

2 kommentarer:

  1. Føles alltid godt å lære seg nye måter å gjøre ting på. Selv om sånt tar tid!! Etuiet ble i alle fall veldig fint. God tur på Stoff og stil! Jeg prøver å holde meg vekk derfra litt, men blir jammen fristet :)

    SvarSlett
  2. Du er nå god som får det til. Jeg klarer ikke tenke prsktisk jeg når jeg syr, så ender ofte med å gi opp! hehe

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!