onsdag 17. november 2010

Dårlig samvittighet og burdeburde

Jeg har stort sett dårlig samvittighet for ett eller annet og føler alltid at det er noe jeg burde ha gjort. Jeg er en rakker på å ligge våken om natta og gå over alt jeg må huske og alt jeg burde ha gjort. Overalt i leiligheten lyser det burdeburde mot meg. Denne ramma for eksempel kjøpte vi på loppis for halvannet år siden, og det er bare halve ramma som er vasket. Den skal også fylles med noe, men jeg aner ikke hva. Nå henger den på veggen og glaner på meg.

Så for å fjerne litt burdeburde fra hverdagen har jeg bestemt meg for å ikke ta i mot flere bestillinger før jul. Noen bestillinger har jeg allerede tatt i mot, og de skal jeg sy med glede - for det er jo moro også! Men jeg har allerede så mye jeg ønsker og trenger å sy til markeder, så fram mot jul skal jeg nå la inspirasjonen og sylysten bestemme hva jeg skal sy :)

Så da er det vel bare å ønske alle en hyggelig og rolig førjulstid uten våkenetter :)


la

9 kommentarer:

 1. Kult bilde!! Synes ikke du burde føle noe burdeburde her! Hva med å sette bamsen i sentrum av rammen? Dritkult!! Kjenner jeg ble inspirert her jeg sitter!!:) SYnes forøvrig at avgjørelsen din høres fornuftig ut! Dette skal være moro!:) Og, amen----til våkenetter:S

  SvarSlett
 2. Jeg får assossiasjoner til blanke ark (nye muligheter) når jeg ser denne ramma. Lurt å henge den opp, så dukker det nok opp noe som skal inn i den en dag :-)
  "Livet er ikke bare burdeburde" eller bør i allefall ikke være det.. Utrolig viktig å ha tid til å gjøre lystbetonte ting :-)

  SvarSlett
 3. Det synes jeg var et lurt valg!
  Det er ingen som ikke kan vente med å bestille, så det er ikke verd å ligge våken for :)

  Håper bare ikke du synes det er stress å blogge, for det er veldig gøy å lese bloggen din.

  SvarSlett
 4. Det er lurt å ta en bestillingsstopp i slike situasjoner, for hvis ikke så kan man plutselig bare få nok av det hele, og da er det vanskelig å få igjen lysten til å gjøre det igjen.

  Ha en fin adventstid! :)

  SvarSlett
 5. Burdeburde kjenner jeg godt til.. kos deg med førjulsstria du! Herlig strikkabukse på herremannen din under her! Heldiggrisen!

  SvarSlett
 6. lage en korktavle? Jeg har en gullramme, puttet en korktable fra clas ohlson inni. Veldig fint å ha over pulten. Men bortsett fra det skjønner jeg deg SÅ godt, det er grusomt å føle at ting henger over en, så der syns jeg du har gjort et veldig lurt valg med å ikke ta imot flere bestillinger :)

  SvarSlett
 7. Kjenner meg godt igjen i burdeburde.
  Den Hunden var helt skjønn:o)

  SvarSlett
 8. Kjenner meg igjen i det du sier, og typisk kvinne.
  tror ikke mannen ligger der og tenker slik.

  Flott ramme, flott med tomme rammer også.
  satt inntil en vegg.

  Ønsker deg en fin dag!

  Hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelige kommentarer dere! Bestillinger kan i og for seg være moro - det gjør jo at jeg blir utfordret og må tenke annerledes. Ofte får jeg også masse ideer til andre ting jeg kan sy, og andre måter å sy ting på. Men akkurat nå har jeg rett og slett ikke tid. jeg er også sånn at dersom jeg har bestillinger så føler jeg at jeg må sy de først, og da kan ofte inspirasjon til andre syprosjekter bli borte.. Og ingen fare - blogging er bare hyggelig og ikke noe jeg kommer til å slutte med med det første :)

  Jeg har tenkt på korktavle inni ramma, men med truket stoff. Aner bare ikke hvilket stoff jeg skal velge....

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!