mandag 4. oktober 2010

Vognbag

Jeg er av typen som alltid har utrolig mye liggnde i vogna. Behovet for et sted å samle alt var derfor tilstede. Høsten er her for alvor, og denne vognposen er sydd i voksduk for å tåle all slags vær der den ligger og blir sprutet på. Inni er den foret med grønt og har en stor lomme. Her får jeg plass til alt som bør ligge i en vogn til enhver tid :)

Ønsker du lignende uten lomme (lommen viste seg å være ganske unødvendig) kan du sende meg en mail. Prisen vil være 300,-

Forøvrig en stille dag på Blå i går. De som hadde fri prioriterte nok sofa, kakao og bok for her var det skikkelig ruskevær. Men hyggelig var det allikevel, og selv synes jeg det var ganske så deilig å ha en hel dag til å strikke :)

19 kommentarer:

 1. Oh, den var lekker! Og så smart da! Lurer på om jeg ikke må stjele den ideèn din, jeg har også alltid masse greier liggende i vogna...

  SvarSlett
 2. Utrulig, men sant: Eg savne vogna! BuHu!
  Ungene her i huset e blitt så store at barnevogna e eit avslutta kapittel.... Det e fryktelig upraktiskt på handletur! Vogna var meget "handy" til å dumpe alle handleposene på..... :)

  Posen din var en meget god ide :)
  Praktiskt og lekker.
  Ypperlig til julegavetips....

  SvarSlett
 3. Så god idé.... her skal jeg tipse de småbarnsforeldre jeg kjenner...(ja jeg antar at du kommer til å lage noen til eplabutikken din)

  SvarSlett
 4. Vanvttig kult med en sånn pose! Og så skjønne prikker da!=D
  Tok meg forresten den frihet å legge deg til i bloggrullen på den nye bloggen min, siden jeg hadde deg på den gamle!

  SvarSlett
 5. Så utrolig lurt!!
  Tenk at jeg ikke tenkte på å lage noe sånt de to gangene jeg har hatt trilleperm! Nå er det dessverre sjelden vogna er i bruk:)

  SvarSlett
 6. Smaaaart!¨Du har så mange praktiske og kreative ideer altså!!!

  SvarSlett
 7. Takk dere :) Jeg hadde faktisk ikke tenkt til å legge ut på epla, men tar gjerne bestillinger. En sånn type uten lomme (lommen viste seg å være ganske unødvendig) vil i så fall koste kr 300,- Bare å sende meg en mail :)

  SvarSlett
 8. For en utrolig flott og smart vognbag! Er de vanseklige å sy for oss nesten nybegynnere? :) Mange fine ting du har laget, fine farger og profft gjort! Deg skal jeg følge spendt med videre, koselig om du vil følge meg også :) Ønsker deg en innholdsrik mandag! Hilsen Yvonne

  SvarSlett
 9. Eller, kanskje jeg kan få lov til å bestille en fra deg?? :))

  SvarSlett
 10. Så utrolig god idè!! Og posen din blei kjempefin!
  Den idèen må nok tas med videre :-)

  Ha ein flott dag i høstværet!

  SvarSlett
 11. Åj så lurt!:D litt raskare å komme seg ut, om ein slepp å tenke på alt ein må ha med kvar gong.

  SvarSlett
 12. Genialt!!!! Herlige farger du har brukt!!!
  Ha en fin dag videre!!

  SvarSlett
 13. Du altså!! Så utrolig genialt- og ikke minst flott!! Imponerer stadig!!:) Og i dag kom mitt nye herlige iPhone etui- og en like søt magnet!! TUSEN TAKK!!:)

  SvarSlett
 14. Oi - så lurt! Og kjempefin! Og... Ja, reine Kinderegget:-) Syns òg det lilla/oransje Iphone-etuiet under her var råfint! Desverre har eg ikkje Iphone..

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 15. Har du planer om å selge på Blå på søndag? Vurderer en Oslo/Blå-tur nemlig :)

  SvarSlett
 16. Både smart och vackert! Jag tycker om rött och prickigt:-)

  SvarSlett
 17. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! :) Jeg ble plutselig uten nett siden mandag, og har ikke fått svart før nå. I morgen skal jeg i dåp, så blir nok ikke noe Blå på meg denne helgen. Men håper du får en flott Oslotur :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!