onsdag 13. oktober 2010

Smekker

De mest brukte smekkene vi har er definitivt de med frottèbakside. Det skal så mye til for at de blir våte på baksiden. Faktisk tror jeg at jeg aldri har opplevd det... Jeg trengte noen flere, så nå har to stykker blitt til i ekte Henrikfarger (eller Vibekefarger om du vil;).

Nå skal vi haste oss avgårde til Botanisk hage. Er skikkelig på farten om dagen, så har ikke blitt tid til så mye blogging. Jeg kommer sterkere tilbake, og gleder meg til å besøke deres blogger også! Ønsker alle en flott høstdag :)10 kommentarer:

 1. Så fine smekker :) Her har det også blitt laget noen smekker i det siste. Superfine og nyttige gaver. Klem Beppe

  SvarSlett
 2. Ååååå så fine - og nyttige :))

  SvarSlett
 3. Så fine!!
  Jeg lagde noen gulpesmekker i sommer av gamle t-skjorter, men nå må jeg lage større for nå har sikkelet kommet for fullt! Du har jo utrolig fine stoffer da! Har du brukt "tisselaken" på baksiden? haha... det heter sikkert noe mer innbydende enn det da men..!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar hos meg - du er også meget flink (bedre enn meg syns nå jeg) :)

  SvarSlett
 5. Herlige smekker! Heldige Henrik!

  SvarSlett
 6. Me Like! Veldig fine fargar!

  SvarSlett
 7. Hei på dæi!
  Herlige smekker!
  Fikk lyst til å sy igjen no når æi kom inn i bloggen din:)
  Ha en fin dag.
  klæm

  SvarSlett
 8. Takk dere! :) Baksiden er rett og slett et håndkle fra IKEA. Anbefales! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!