lørdag 16. oktober 2010

Resultat av sy-dager

Jeg var så heldig at mamma og pappa passet Henrik på torsdag, og det endte med at han overnattet der. Første natten borte! Peter og jeg kastet oss rundt og dro ut for å spise og ta noen øl. Det var virkelig helt herlig :) Også var det så koselig å få han hjem igjen, og godt å vite at det gikk så fint å overnatte hos besteforeldrene!

Men grunnen til at de skulle passe han var jo først og fremst for at jeg kunne få sy opp til julemarkeder. Jeg har jo kastet meg ut i 2 måneder permisjon uten lønn for å være lenger hjemme med Henrik - så her må det jobbes!

Til uken stikker Peter, Henrik og jeg til FuerteVentura (eller syden som jeg sier siden jeg aldri har vært i syden før;) . Da blir det sommer og sol, ferie og avslapning!

Under er ukens produksjon. Det er virkelig ikke bare bare å sy en pung. Jeg bruker utrolig lang tid på mønsterplassering, og er opptatt av det gyldne snitt og at tyngen skal være mot bunn. Jeg kan sitte en liten evighet med et stoff foran meg og prøve meg fram for å finne den riktige biten. Da er det jo ikke rart at det går med lang tid til å sy en pung. I tillegg skal jeg finne matchende stoff til innsiden og bruke laaaang tid på å vurdere hvilken farge jeg skal ha på glidelåsen. Også er det jo strykeinnlegg og sying også da :)

To toalettmapper av størrelse XL med matchende sminkepung. Det blå mønstrete under var faktisk det eneste stoffet jeg kjøpte i Paris...
Mange lommebøker! Her har jeg også brukt noen av stoffene jeg fikk fra Fargebarn. Anbefaler virkelig en tur innom bloggen hennes - utrolig inspirerende!

Noen iPhone-etuier med knappelukking. Disse er å finne i min eplabutikk.Mange magneter og ringer.

Ønsker alle en trivelig helg i det flotte høstværet. Henrik og jeg har sendt Peter til Porsgrunn og skal ha kvelden og morgendagen for oss selv. Vi skal nok greie å kose oss ja :) Og det må dere også! God helg :)8 kommentarer:

 1. Hei på dæi!
  Du e så produktiv altså! Skjønne ikke kordan du får tid til alt!
  Så deilig det hørtes ut med barnevakt. Du e heldig som har besteforeldre i nærheten. Sikkert godt å få litt tid for dåkker sjøl. Og kan tenke mæi det va godt å få lillemann hjem igjen:)
  Ha en fin kveld
  klæm

  SvarSlett
 2. Så flink og produktiv du har vært!
  Jeg synes alltid det er så mye jeg skulle ha gjort. Jobber med et juleprosjekt hvor jeg har planlagt å være mer effektiv enn før. Men å er det jo allerede snart november...

  SvarSlett
 3. På onsdag skal Ahmed i 9c få prøve seg på å sy en pung alá Vibeke. Har hentet litt inspirasjon til høstens tekstiloppgave på 9. trinn hos deg :)
  Han er neppe like nøyaktig som deg, men jeg har trua!
  Audun hilser til Henrik!

  SvarSlett
 4. Ja, det var virkelig gull verdt med barnevakt! Også derfor jeg fikk til å være så produktiv. Hadde aldri gått uten! Og så gøy at dere skal sy punger Guro! Moro å kunne bidra til skoleinspirasjon selv når jeg er i permisjon;) Og Henrik hilser tilbake til Audun og sier at han har lyst til å leke sammen en dag!

  SvarSlett
 5. når man har små barn, må man ha avlastning fra tid til annen. Kos dokker!
  Du er så produktiv og kreativ at jeg finner ikke ord for det:-)
  Kommet hjem fra byen jeg nå, lykkelig. God mat og bra konsert:-)
  God natt:-)
  Klem fra Trine:-)

  SvarSlett
 6. Så utrolig mye flott du lager! Kan se at du jobber godt med mønstrene, det er lekkert!

  SvarSlett
 7. Det er deilig å ha barnepass fra tid til annen. Og hjelpe meg så produktiv du har vært! Helt enormt! Kjekt at stoffene kom til nytte. Morsomt å se hva du får til å kreere av de. ;) Herlige farger i innlegget over her. Digget den grønne kommoden!

  Strekkoden er wallie fra Ferm Living, så den kan alle få tak i ;)

  SvarSlett
 8. gud så effektiv du er.. må si at jeg er misunnelig...

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!