fredag 15. oktober 2010

Punger av økologisk bomull :)

I disse dager har nettbutikken Lin og Papir åpnet. Butikken spesialiserer seg på økologiske stoffer. Disse stoffene er laget uten sprøytemiddel eller kunstgjødsel og er underlagt strenge krav til både dyrking og foredling. Vil du leser mer om fordelene ved å velge økologisk bomull kan du trykke her. Bloggen deres finner du her.

Så da jeg fikk spørsmål om ikke jeg kunne tenke meg å prøve ut disse stoffene var jeg selvfølgelig begeistret! Og fargene og mønstrene er jo skikkelig meg :) Og stoffene - de er helt supre! Behagelige og fargeklare. Me like! Disse økologiske pungene vil du kunne finne i min eplabutikk i løpet av dagen :)

Som eplaselger får du 10% på alle varer ut oktober ved bruk av rabattkoden epla10. I tillegg skriver du navnet på din eplabutikk i kommentarfeltet i kassa under kjøpet. Det er jammen et flott tilbud! :)


9 kommentarer:

 1. Hei! Fin blogg og superfine ting du lager! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i det kjempefine scooter - stoffet? Hilsen fra Lill

  SvarSlett
 2. Hei Lill :) Tusen takk! Ja, sant scooterstoffet er fantastisk! Det er økologisk og du får tak i det her: http://www.linogpapir.no/index.php?main_page=index&cPath=68_69

  SvarSlett
 3. Super fine punger - mange spennende stoffer fra dem...dumt jeg ikke er epla selger...men så kan jeg heller ikke sy da...godt andre kan :)

  ha en god helg

  SvarSlett
 4. nydelige punger som man blir glad av:-)Skal kjøpe og gi bort i julegaver.
  God helg fra Trine:-)

  SvarSlett
 5. Very nais! Der må jeg innom en tur:)

  SvarSlett
 6. Flott :D
  ha en fin helg

  SvarSlett
 7. Hei på dæi!
  Herlige punger sydd av herlige stoffer!
  Du e god!
  Ha en fin kveld
  kæm

  SvarSlett
 8. Gøy å se stoffene brukt på flotte punger!
  God helg!

  SvarSlett
 9. Det var lurt å sende stoffa til deg. God reklame! Kjempefine punger! Og den butikken skal jeg se nærmere på. God helg! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!