lørdag 9. oktober 2010

Påfyll :)

Etter en lang stund uten nett er det godt å være tilbake! Når man plutselig er uten nett merker man hvor avhengig man egentlig er. Flere ganger om dagen bruker jeg nett til alle mulige saker. Mail, Epla, blogger og facebook mest, men jeg er en racer på å google alt, og her en liten liste over ting jeg ikke har fått googlet denne uken: ingredienser, t-baneavganger, tvprogram, barn og søvn (Henrik er ingen dreven sover), adresser, opprinnelsen til ordet Lapskaus (artig ord som peter og jeg lurte på opprinnelsen på - til de som lurer så vet man ikke helt hvor det kommer fra, men kanskje latvisk labs kausis som betyr god gryte), åpningstider, nøstebarn + en haug med andre ting som jeg allerede har glemt...

Men ganske frustrerende har det vært å ikke få lagt ut nye produkter på epla. Så ikveld har jeg fått lagt ut noen ringer og noen store magneter. Du finner de i butikken min. Også gleder jeg meg skikkelig til å oppdatere meg på bloggene deres! :)8 kommentarer:

 1. Herlig påfyll!! Glade farger som alltid!!:)

  SvarSlett
 2. Det ble visst en tur til Drøbak i stedet, men prøver meg på en Oslo/Blå-tur om ikke så lenge. Flotte ringer forresten! :D Ha en super kveld!

  SvarSlett
 3. Takk takk :) Og siden jeg er fra Drøbak så synes jeg det var et flott alternativ! :)

  SvarSlett
 4. Godt at du er på nett igjen, Vibeke! Det har flyttet inn noen i minietuiet jeg fikk av deg, forresten! :-) Les mer om det her: http://strikketistrikk.blogspot.com/2010/10/et-lite-hus-til-en-stor-maur.html

  SvarSlett
 5. Takk for kjempefin kommentar - den varmer langt inn i hjerterota :)) Så FLINK du er til å lage ting!! Kejmpefine magneter og ringer - nå må jeg virkelig få tatt en titt på Epla :)) Kunne øsnke jeg hadde mye mere penger.. :)) ER alle de kule tingene i headeren din laget av deg? *Beundrer deg og sukker henført* Mange klemmer

  SvarSlett
 6. Hei. Er så handmade-Vibeke-frelst og en glad eier av nydelige vesker, matchende tilbehør og fargerike magneter :) Favoritten er et flott fargerikt bærenett som vesla har lagt sin elsk på og går med over skulderen og sleper etter seg. Tusen takk for at du lager så nydelige ting!

  SvarSlett
 7. Så lekre magneter og ringer!!!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!