søndag 17. oktober 2010

Min inspirasjon :)

En ting som inspirerer meg aller aller mest er plutselige fargekombinasjoner som dukker opp i hverdagen. Det kan være Henriks leker i lekegrinden, kopper i skapet som var en nydelig kombinasjon, smykker som tilfeldig ble hengt opp og gjorde at jeg oppdaget en ny fargekombinasjon jeg likte, eller rett og slett klesvask som fikk tørke ved siden av hverandre og gjorde meg glad.

Sånne små hverdagsting kan gjøre at jeg får lyst til å løpe til syrommet for å skape! Nå overlater jeg min hverdagsinspirasjon til dere mens jeg drar avgårde til varmere strøk. Jeg ønsker dere alle en kreativ og inspirerende uke :)
14 kommentarer:

 1. For nokre fantastiske fargekombinasjonar! Eg kjenner meg veldig igjen i det du skriv.:) Eg får også aha-opplevelsar av tilfeldige fargesamansetningar i dagliglivet. Fin blogg du har, likar veldig godt det du lagar, og ikkje minst fargekombinasjonane dine!
  God tur til varmare strøk! Det høyrest veldig deilig ut:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder, flott sammensatt. Imponert over alt du syr paa saa kort tid ogsaa!

  SvarSlett
 3. Veldig fine bilder Vibeke. Og veldig fine tekopper. Jeg må innrømme at jeg har en greie for tekopper. Så mange at største delen av samlingen er forvist ned i kjelleren av samboeren min. Han syntes rett og slett at det ble for mange i kjøkkenskapet. ;)

  SvarSlett
 4. Åh,fargane gir meg påfyll av energi! Veldig fine fargar!
  Har ikkje fått med meg kor du skal?
  God tur!

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder, farger, tips og inspirasjon til oss - tusen takk, for dette fikk meg til å se meg rundt på en ny måte :) Ønsker deg en flott ferie i varmere strøk! Søndagsklem

  SvarSlett
 6. For nåken hærlige inspirasjonsbilder!!!!
  Og enig med deg om å finne overraksende inspirasjon i hverdagen, det e jo så kjekt!

  Du har nå vore så produktive i det siste og du jammen at det e ikkje måte på!

  Ska sjå eg blir venn med symaskinen eg og ja ;o)

  SvarSlett
 7. Jeg kjenner meg også veldig igjen i hva du skriver her! Men det som inspirerte meg aller mest i denne artikkelen er at du byr på deg selv! Du viser oss flotte bilder av hjemmet ditt og forteller om tankene dine. Det er flott synes jeg!
  God tur!

  SvarSlett
 8. Heisan du. Så flott å kunne finne inspirasjon rundt om kring. Flotte fargerike bilder.
  Ønsker deg en fin dag.
  :) Susanne

  SvarSlett
 9. Vad bra du är på att kombinera färger. Inspirerande bilder!

  SvarSlett
 10. Også er det jo ei gåve å ha auge for desse fargekombinasjonane som dukkar opp "av seg sjølv", og den gåva har du verkeleg! God tur!

  SvarSlett
 11. Drømte meg VIRKELIG bort i Epla-avdelingen din!! Fant ca 5 julegaver (og en til meg selv), så kommer tilbake til det!!!! Du er Fantastisk med farger og mønster, jeg elsker det!

  SvarSlett
 12. Helt herlige bilder! Det ligger en award til deg hos meg! God helg!

  SvarSlett
 13. Vilka underbara bilder och underbara färger! Är glad att jag hittade hit (och det gjorde jag via Monica).

  SvarSlett
 14. For noen deilige bilder!!! Lar meg inspirere på samme måte! Har derfor alltid fotoapparat eller mobil med meg for å fange inspirerende kombinasjoner! Gleder meg til du er hjemme igjen nå, er ikke det samme uten deg her i bloggverden vet du! Også skal vi jo på tur på torsdag- det gleder jeg meg VELDIG til!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!