onsdag 29. september 2010

Varer til søndagsmarked på Blå :)

På søndag skal jeg igjen stå på marked på Blå. Nå er det lenge siden, så det skal bli koselig å komme dit igjen :) Men jeg trenger virkelig å fylle opp varelageret! Så nå står jeg på så godt jeg kan mens Henrik sover. Og kveldene er tatt i bruk. Til og med Peter har hjulpet til med å stryke strykeinnlegg. Begynner å nærme seg familiebedrift nå ;)

Har også sydd en ny type iPhone-etui som lukkes med knapp og strikk. Har sydd så mange av de med lokk, så nå hadde jeg lyst til å prøve meg på en annen modell. Jeg liker det! Godt å kunne variere litt :) iPhone etuiet finner du i min eplabutikk, mens pungene får være med på marked i første omgang.


9 kommentarer:

 1. De lilla og orange var kjempeherlige i fargene!
  Det er så gøy å inn her å titte, og det blir fint å kose seg med bloggen din utover i dårlig høst vær :)

  SvarSlett
 2. Er stadig imponert over tingene du lager! Må komme meg til Blå en dag og kjøpe noe fint :)

  Har ikke vært innom her på en stund, men må si jeg liker den nye looken på bloggen din! Og den bildeveggen til Peter var fantastisk kul! Er det polaroidbilder?

  SvarSlett
 3. Gillar verkligen din nya iPhone-modell, nästan bättre än den förra. Tyger är ju dessutom så härligt nostaligskt. Tror nästan min mormor hade ett liknande tyg, fast i grönt, på sin "pås"-necessär när jag var liten. Nostalgi...

  SvarSlett
 4. Så fine:) Minner meg litt om den jeg kjøpte fra Bloddybunny/dawanda (har en fra deg også) men det gjør jo ingenting. Syns begge fungerer fint - både med å uten lokk :)

  SvarSlett
 5. Takk takk :) Og ja, det er ikke akkurat noen ny modell det der. Finnes en haug av folk som lager sånn som lukkes med strikk, og nå ville jammen jeg prøve også :)

  SvarSlett
 6. Hei på dæi!
  Ååå så herlig det første stoffet va! Det likte æi kjæmpegodt.
  Virke så koselig å være på søndagsmarked på blå. Skulle så ønske æi bodde nærmere Oslo!
  Ha en fin kveld
  klæm

  SvarSlett
 7. frk Knapp: Veggen er ikke polaroidbilder, men gode etterligninger laget med programmet Poladroid. Det kan lastes ned gratis fra nettet; http://www.poladroid.net. Vi bestilte bildene i 11x17 format fra Japan Photo via nettbutikken. Da kommer de som fine polaroid-look-a-likes i posten :)

  Vi er veldig fornøyde!

  SvarSlett
 8. Masse fint her!! Kommer til å gå som varmt hvetebrød på BLÅ!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!