søndag 5. september 2010

Strikkepinne-etterlysning!

For en god tid tilbake kjøpte jeg noen bambusstrikkepinner på nett. Disse var kortere enn vanlig strømpepinner, og ganske så billige. Alle pinnene hadde skrift på med hvilken størrelse de er. Jeg liker disse pinnene så godt, men har greid å miste noen . Blandt annet kastet mamma et helt sett fordi hun trodde det var spisepinner(?!). Men jeg greier ikke å komme på hvor jeg kjøpte dem... Kan noen hjelpe meg? Da blir jeg SÅ glad!

Fortsatt god søndag til alle dere :)9 kommentarer:

 1. Tittei!
  Kanskje du kan bruke disse?
  http://www.garnstudio.com/lang/no/pinner/bambus.php?id=bambus-sett

  Ha en super uke, hilsen M

  SvarSlett
 2. De ligner veldig på de jeg kjøpte grisebillig på ebay en gang for et par år siden. Men husker jo ikke av hvem så denne kommentaren var jo kjempenyttig! *nikker* ;)

  SvarSlett
 3. De fra Drops var veldig like ja :) Men tipper de er endel dyrere enn de jeg kjøpte - for de var nemlig også grisebillige! Kan jo hende jeg finner makne på ebay, så kommentaren var nyttig den :) Men mener å huske at det var en nettside...

  SvarSlett
 4. Åh, akkurat sånne har jeg også! Kjenner dem igjen på tallmerkingen, hehe. Mine er i hvert fall 100% sikkert kjøpt på eBay, men det er endel år siden og jeg har visst slettet mailen med kjøpsdetaljene... Men ser det ligger masse der inne hvis du søker på bamboo knitting needles, så kanskje du finner dem igjen?

  SvarSlett
 5. De ligner veldig på de jeg fikk i trøstepremie frå Pickles...

  På www.eknittingneedles.com har de veldig mange strikkepinner. Har aldri kjøpt noe derfra selv, men det ser i hvertfall ut som om de har bra utvalg og bra priser... :)

  SvarSlett
 6. Hmmmm nei kan ikke hjelpe deg, men slike var jo geniale. Så lag gjerne et innlegg om hvor du fikk tak i.........

  Å hvilken orden i pinnene!!! Mine ligger slengt i en boks :0

  SvarSlett
 7. http://cgi.ebay.com/14-Sets-7-Bamboo-Knitting-Needles-US1-15-Double-Point-/160430566942?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255a682e1e

  Noe sånt? De som jeg kjøpte mine av har sluttet å selge på ebay- men disse lignet litt :)

  SvarSlett
 8. Hallais!
  Eg kan ikkje tipsa deg om pinner, men ser du allderede har fått :o)

  Måtte barra få sei at eg trur eg blei ca lika happy fascinert som deg med polaroid programmet, så eg har laga et innlegg eg og ;o)

  Det må jo ut te flest mulig meine eg! Tihi :o)
  Skikkelig glad for tipset!!!

  SvarSlett
 9. Ha, et lite dypdykk i arkivet gjorde at jeg fant nettadressen til slutt!!

  Prøv deg på http://8season-knitting.com/, det var der jeg kjøpte mine og de ser veldig like ut som de du hadde!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!