fredag 3. september 2010

Polaroid

På bloggen Kaptein Biff fant jeg en fantastisk link som gjør om bildene dine til polaroid. WOW, jeg elsker det og er fullstendig hekta. Har bladd gjennom album fra flere år tilbake og laget polaroid av en haug med bilder som i utgangspunktet er temmelig dårlig. Og resultatet - Fantastisk! Planen er å lage en hel vegg med disse, men mange små og store minner samt et lite galleri av venner og familie. Under er et lite utvalg. Takk for fantastisk link Elise! :)
11 kommentarer:

 1. jaaa, så gøy! Sant det nesten er som trykkekunst? Gørrkjedelige bilder blir kule, og bilder som var kule ser ut som de kan selges for tusenvis av kroner. Så mange fine du har laget! Jeg vet ikke hvordan oppløsningen er, har du prøvd med en utskrift? Uansett er det veldig gøy, flotte greier at jeg kunne få spredd den linken! (du har sikkert sett at du kan gjøre masse variasjoner med tanke på skarpt/uskarpt, fingeravtrykk på bildet/pappen osv) Mulighetene er omtrent uendelige :)

  SvarSlett
 2. Ja dette er rett og slett fantastisk! Skal avgårde for å printe ut de rundt 200 jeg har laget(!), så oppdatering om utskriftskvalitet kommer :) Takk igjen altså :)

  SvarSlett
 3. Åj, du er modig da! Går rett på 200 stk lissom! Blir gøy å høre hvordan det blir.

  SvarSlett
 4. Ok - gull på PCen, IKKE gull på print! Stoppa utskriften lenge før halvveis, og lurer på om jeg kanskje bør gjøre utskriftene mye mindre sånn at oppløsningen blir bedre...

  SvarSlett
 5. Uffda. Jeg prøvde meg på en utskrift av det bildet med giraffen, har en veldig god fotoprinter hjemme. Fila var bare på tre hundre og et eller annet kb, men det ble faktisk ok i det lille formatet jeg prøvde, ca 10x10 cm.

  SvarSlett
 6. Detta kunne eg verkelig lika!!! Denna jentå ska definitivt inn og leka seg med det :o)

  Og sånt eg Kaptein Biff og, hennas blogg var jo superfin, så 1000 takk!!!

  Det hadde forresten vore kjekt om du hadde kikka innom min Give Away: http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/09/la-oss-sttta-smykkas-sitt.html

  Eg e generelt veldig imot å reklamere for egen Give Away på denna måten, men det e for ein så god sak at eg lar alle prinsipper fare... :o)

  SvarSlett
 7. Hei på dæi!
  Så utrulig kult!
  Og så fine bilder du har tatt. Blir spennanes å se kordan det blir med så mange bilder! Kan tenke mæi det blir bra:)

  SvarSlett
 8. ... så fant eg henna ja... :o) Henge seg opp litt av og te her når eg blir for ivrig, tihi :o)

  SvarSlett
 9. KULT! Har lenge fantasert om en polaroidvegg her hjemme! :)

  SvarSlett
 10. Oj, så morsomt! Takk for link til link. Holder på å finne fram til Polaroid og gleder meg til å prøve. Jeg er en ekte polaroid fantast, så hadde vært gøy om dette funker bra! Legger deg i lista mi også!

  SvarSlett
 11. Måtte jo prvøe dette jeg også! Ganske kult! HAr sett at du har eplestoffet. Det er stilig, men jeg har ikke så mye av det. :( De hadde bare en halvmeter på butikken.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!