torsdag 16. september 2010

Polaroid #2

Følte at jeg måtte komme med en polaroidupdate. Updaten er til alle som vurderer å få de fremkalt. Første rådet er: IKKE bruk hurtig fremkallerne i fotobutikkene! Jeg gjorde det første gang, og resultatet ble litt sånn datagrafikk på 80-tallet. Stoppa etter 80 utskrift og tok skuffet med meg bildene hjem. Helt til Peter sjekket at japanphoto har 100% fornøyd garanti. Da fikk jeg alle pengene tilbake og turte å prøve på nytt- ikke på hurtigfremkallingene. Og i dag fikk jeg alle 200 bildene i posten - og de er supre! Spesielt fint blir det der fargevrengingen ikke er så stor. Jeg er superfornøyd, men nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre med dem. Er jo så mange at jeg kan tapetsere en hel vegg med dem, og det blir jo litt voldsomt! Og jeg som har plukket og lett for å få med alle i nær omgangskrets...

Og siden dette er et polaroidinnlegg så må jeg jo ta med noen eksempler da :)

Veps ved Østensjøvannet.

Peter bader i Danmark, og Oskar er helt over seg av begeistring for at han kommer tilbake.

Bilkjøring langs danskekysten. Legg merke til at sjåføren også sitter i vinduet...

Oskar under oppussing av leiligheten. Vi har litt freshere vegger nå ;)

Meg som slår hjul i Sahara.

Også må jeg si tusen tusen takk for alle utrolig hyggelige kommentarer jeg får! Jeg setter så stor pris på det. Dere er skikkelig hverdagsboost for meg, og gjør dagene koseligere :) Også har jeg lyst til å si tusen takk til dere som bare er innom også :)

16 kommentarer:

 1. åh så bra! Den utskriften jeg lagde her hjemme ble som sagt bra, så det kommer tydeligvis an på litt forskjellige ting. Såklart kan du tapetsere en helg vegg, det ville jeg gjort!

  SvarSlett
 2. Kjempestilige bilder!!

  Hadde jo vært stilig å dekorert en hel vegg med bildene =)

  SvarSlett
 3. Bra tips! ;) Og jo -er også for tapetsering av en hel vegg! Kult! Og takk for EPLA kommerntar hos meg, skal skal ikke, skal! ;) Må bare sy litt til først......

  SvarSlett
 4. Tenk å få slå hjul i Sahara da!! Og så å je si den bikkja gjør seg bra på bilder - særlig begeistringen over han som er ferdig med å bade, artig! ;)

  SvarSlett
 5. takk det sama!! :) Kommentarar frå bloggvenner er utrulig kjekt, og veldig godt mottatt! :) Eg elske denne verden....

  Og polaroidbilder e jo kult!! Passe jo bra på ein vegg i ein gang eller kjøkken eller kontor feks... :)

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder!!!! Og takk for tips! Har tenkt på å fremkalle eg og, men blei litt i stuss når du advarte sist ser du.

  Skikkelig produktiv har du vore og ser eg :o) Flinke du e! Kosa deg med resten av tidå hima med godklumpen :o)

  SvarSlett
 7. Jeg er ikke for helvegg! :-)

  SvarSlett
 8. Kjempekule bilder ♥
  Jeg er passe sur for at dette pogrammet kun virker på pc...
  Og jeg har mac, og vil ikke ta i en pc med ildtang en gang...
  :( Typisk!!!

  SvarSlett
 9. Kult! Herlige bilder!! Lurer på en ting. Når du fremkaller disse hos JF- hvilket format bestiller man da? :)

  SvarSlett
 10. Takk for så mange hyggelige kommentarer :) Formatet vi bestilte var 11x17, men printet ble skalert til ca. 11x15 så de passet. 10x15 hadde kanskje blitt mer passe sånn polaroidstørrelse, men jeg likte at de var litt større. Utskriften blir kuttet så det passer formatet man sender inn. Lykke til med utskrift :)

  SvarSlett
 11. Programmet finnes til mac altså!

  Her er et tips hvis det er tommel ned for en hel bildevegg: Jeg kjøpte disse kortene på amazon for en stund siden http://www.amazon.com/Polaroid-Notes-Different-Notecards-Envelopes/dp/0811870979/ref=sr_1_3?s=gateway&ie=UTF8&qid=1284813730&sr=8-3, og de er kjempefine. Og jeg kom selvfølgelig på at dette kan man gjøre selv. Kanskje du kan lage dem til kort, finne en kovolutt som passer, lage en fin eske og gi bort som julegave? Hvis det er noen med litt sånn generelle motiver?

  SvarSlett
 12. Skikkelig kult! Hvordan har dere hengt opp bildene på veggen?

  Hilsen Dijana

  SvarSlett
 13. Bildene er hengt opp med blue tack, eller tack it som det også heter :)

  SvarSlett
 14. Når du fremkalte bildene, hadde du beskjært bildet, så du ikke har med den hvite rammen rundt da? For ser på bildeveggen, at du bare har selve motivet - og ikke den hvite polaroidkanten rundt, hvis du skjønner hva jeg mener!?
  Eller har du kanskje bare klippet til bildene etter at du fikk de fremkalt? :)

  SvarSlett
 15. Bildene er ikke beskjært - de kommer akkurat somde vises i innlegget over her. Faktisk ganske nøyaktig den størrelsen også. Bildene er hengt opp helt inntil hverandre, den hvite kanten lager bare litt fin luft imellom selve motivet. Fikk du sånn ca svar på det du lurte på? :)

  SvarSlett
 16. Åja, ja absolutt! Trodde det var hvit vegg bak bildene jeg, slik at dere bare har tatt litt mellomrom mellom de, og at det var veggen som syntes, men da skjønner jeg jo! Tusen takk :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!