søndag 26. september 2010

Paris :)

Et lite utvalg Paris :)

Helt absurd da en gjeng japanesere stod med ryggen til Eiffeltårnet for å ta bilde sammen med Henrik. Mye skrik, skrål og begeistring. Henrik selv syntes det hele var litt skummelt. Savnet var stort etter heis i Metroen. Opp og ned med vogna maaaaange trapper! Hvordan gjør rullestolbrukere det i Paris?

9 kommentarer:

 1. Så morsomt å se bildene dine fra Paris!

  SvarSlett
 2. Så herlige bilder! Og for et nydelig sjarmtroll du har! Så litt skummelt ut med alle turistene,ja...:-)

  SvarSlett
 3. Knallfine bilder, ser ut som en strålende tur! Og helt enig - det er tydeligvis ikke lagt til rette for verken småbarnsvogner eller rullestoler i metrosystemet. Samme i London - er det bare i Norge vi er flinke til å tilrettelegge?

  SvarSlett
 4. Oi du har vaert i Paris! Med baby og barnevogn! Har mange ganger tenkt paa hvor tungvint det maa vaere med vogn i Paris, men saa er det jo lite vogner aa se ogsaa, la du merke til det? Hvor gjemmer babyene seg?
  Henrik er jo blitt storsjarmör:)

  SvarSlett
 5. WOW! For noen fantastiske bilder!! Kjenner jeg fikk ett veldig stort ønske om en Paristur! Ser ut som om at dere har hatt en kjempetur!:)

  SvarSlett
 6. Så herlig! Misunner deg virkelig den turen! Jeg har lyst til paris! Fikk du kjøpt deg noe pent?

  Du kan jo maile meg adressen din, så kanskje det dukker opp noe i posten....men jeg er ikke den som rir samme dag som jeg saler ;) og ingen press på å returnere noe som helst!

  SvarSlett
 7. på ei uke i paris så jeg to knøttsmå paraplutriller..og det var ikke på metroen!
  så ut som dere har hatt en flott tur!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!