onsdag 1. september 2010

Magneter!

Jeg elsker magneter! Har en liten samling som jeg har kjøpt oppigjennom. Og nå har jeg til og med kjøpt en ekstra magnetplate ved siden av kjøleskapet.. Jepp, jeg er hekta. Ingenting som å pynte opp med små fargebomber rundt omkring. Og det at jeg nå kan lage magneter selv er vel det jeg kan kalle en liten barndomsdrøm :)

Selve magnetene er av den sterke typen, og kan holde opptil 0.9 kg. Eller ganske mange ark kan man også si. Magnetpakker blir å finne i butikken fremover, prisen vil variere litt utfra størrelsen. Noen av magnetene er nemlig av den ekstra store typen. Magnetpakkene er satt sammen av farger og mønstre jeg synes er helt herlig sammen.


9 kommentarer:

 1. Åh, knallfine! Og fargene er som vanlig helt i din stil - nydelig!

  SvarSlett
 2. Sådana vill jag ha!!! Här hemma har jag faktiskt några gamla favoriter som satt på kylskåpet hemma när jag var liten...så mysigt!

  SvarSlett
 3. Helt supre!
  Jeg lagde magneter til jul ifjor, og det er så bra å kunne lage akurat de magnetene man vil :O)

  Ha en fin onsdag,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 4. Helt enig! Digger fargeklatter, og disse var helt supre! Du er god!

  SvarSlett
 5. Så fiiine!

  Eg og elske magnetar! Har ein heile haug på kjøleskap og oppvaskemaskin :o)
  Har visst et par på vaskemaskinen og kom eg på, hihi :o)
  Flesteparten kjøpt på tur rundt om i verden.

  Kan eg spørr kor du får tak i dei magnetane så du bruke som utgangspunkt?

  Du må uansett ha ein superfin kveld videre :o)

  SvarSlett
 6. Kule magneter, og ikke minst FANTASTISKE bilder!!:)

  SvarSlett
 7. Så fine de er!!Jeg digger magneter, kan ikke få nok av dem.Har kjøpt mange mange mange på Etsy, men aldri tenkt på at jeg kan lage egne...hmmm.

  SvarSlett
 8. Takk folkens :) Elsker jo både farger og magneter så kombinasjonen er jo topp! De sterke magnetene er kjøpt på etsy :)

  SvarSlett
 9. Her var det laga kjempemykje fint sidan sist eg var innom! Du er flink!! Skjønne magnetar - fargerike!

  God helg til deg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!