torsdag 9. september 2010

Loppekupp, strikkegøy og bursdag!

Er det noe jeg har nok av fortiden så er det barnematglass! Fyller nesten hele skapet med vaskede glass som jeg tenker at jeg skal få brukt til å fylle på med hjemmelagd mat. (Det har jo også skjedd, men da til Henriks store skuffelse.. ) Og i grunn har jeg også nok av garn - selvom jeg tidvis er svært uenig i det utsagnet ;)

Sterkt inspirert av Fermliving sitt nye strikkeinteriør har jeg derfor strikket meg en kurv og en barnematglasskjuler. Til å vise fram glasset har jeg fått hjelp av Henriks bestekompis, Ranglefanten.
Og på Østensjø loppemarked gjorde vi tidenes loppekupp - ihvertfall vår tidenenes loppekupp. En Espressomaskin av merket Pavoni til 50,- ! Vel måtte den fikses litt på, men Peter var ivrig som få og googlet og fant ut av hva som var problemet. Sjelden har jeg møtt en mer entusiastisk espressomaskineier. Så nå har jeg fått høre alt om Espressomaskinens historie og hvordan alle deler fungerer. Jeg er i grunn bare glad for at den kan lage utrolig god kaffe ;)

Også har jeg bursdag i dag! 30 år har jeg blitt. Og da ble jeg vekket med kake på sengen. Snille gutta mine :)


17 kommentarer:

 1. Gratulerer med den store dagen!

  Så flott loppekupp! Skulle ønske mannen kunne få til noe slikt, han har bestemt at han MÅ ha en ny kaffekvern til prisen av en liten bruktbil...

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 30 årsdag! Åh, kake på senga, hørtes deilig ut:)

  Så stilig med strikket glass skjuler, morsomt.
  Og herlig loppekupp!!

  SvarSlett
 3. Åh, gratulerer så mye med dagen! Hurra for deg og deg vil vi gratulere! 30 år er en milepæl, bare nyt dette året som kommer, for det er mye mer stas å være 30 enn "i 30-åra". Jeg er 31, så det vet jeg... ;)

  Ha en strålende fin bursdag, kake på senga hørtes ut som en perfekt start på en knakende kjekk dag!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen ;) Kaffemaskin til 50 kr mååå jo være et kupp ;) Ha en flott dag og feiring ;)

  SvarSlett
 5. Grattulerer med dagen og nyt Ecspresso maskinen din. Drikker ikke kaffe, men i følge min svigersøster så er der utrolig mye godt til maskinen å fa tak i. Ta en tur innom der du får kjøpt nykværnet i løsvekt! Det må bli godt, tenke eg:)
  Ha en riktig deilig dag :)
  hk

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen. Tænk så fine sager man kan finde på loppemarkeder.

  SvarSlett
 7. Så fin bloggpost! Hadde glemt at jeg har fortalt deg alt dette... men det har jeg jo. Maskinen er en La Pavoni Eurobar Deluxe (EDL) forresten. Selges ennå til ca 4000 kr - har ikke kommet helt over det ennå jeg.

  Jeg elsker deg - og gratulerer med dagen!

  SvarSlett
 8. Ekstremt fine! Jeg tror jeg også skal la meg inspirere, har også en del garn ( men ikke nok likevel he he)

  Gratulerer med dagen!

  PS! Jeg har min første give away, hyggelig med feedback...feks skulle jeg ha laget noe selv?

  SvarSlett
 9. Så gøy :)
  Gratulere så mye med dagen!!! Jeg henger hakk i hæl, å blir 28 idag :) Så gratulere til oss!! ;)

  SvarSlett
 10. Gratulera så møkje med 30-års dagen! :) Kaka på sengå va jo ein veldig bra start, håpe resten av dagen har vore lika fin! :)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med den store dagen!! Hipp hipp hurra for deg! Fant fram til denne flotte og kreative bloggen gjennom Komadyret og la oss selvfølgelig som følgere.

  Ha en fantastisk bursdag videre!

  SvarSlett
 12. Gratulerer med bikket tretti! Hurra, hurra!

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mye med dagen! Den kaka så kjempegod ut, og for et kupp på loppemarked! Frister ikke så mye å lage barnemat når de liker den kjøpte bedre. Iallefall ikke blitt bedre etter at prisen er halvert og en får to for en i tillegg.... ;)

  SvarSlett
 14. Hei

  gratulerer så mye med dagen! Enda 4 min igjen av dagen som bare er DIN. Og for et KUPP med kaffemaskina da, Kjempe heldiger er dere! Og fine strikkerier også. Ikke dårlig må jeg si.

  Fant deg gjennom Kreativ/Impulsiv med poladroid linken. Jeg er så fornøyd med å oppdage dette, og måtte jo selvfølgelig linke tilbake til deg også.

  mvh Med et lekent sinn - stolt-ny-følger av bloggen din

  SvarSlett
 15. Gratulerer hjertligst med rund-og-fin-dag!!!!! (og til lykke som espresso-medeier)

  SvarSlett
 16. Litt på etterskudd, men gratulerer så mye med dagen som var!:)
  Og for et kupp med espressomaskinen!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!