lørdag 18. september 2010

Lommebokpung

Midt oppi bestillinger måtte jeg rett og slett ta et lite avbrekk og sy en liten lommebok til meg selv. Jeg bestillte nemlig en myntpung fra etsy, og plutselig med min gamle lommebok helt feil. jeg trengte litt freshere farger! Denne lommeboken er egentlig den samme som sminkepungene mine, men alle delene er gjort kortere. Foret er min gamle kjole fra H&M som jeg syntes hadde helt nydelige farger, men helt grusom passform.

Her er lommeboken avbildet sammen med den helt nydelige kortholderen fra Maganda, og en av mine egne kortholdere også. Jeg liker nemlig godt å samle ting i mindre ting :) Som broren min lettere oppgitt og forvirret sa da han tittet ned i en dameveske: "og så var det fullt av mange små vesker"!

I samme slengen sydde jeg et par til - og her er en av dem. Denne ligger ute på epla. Som vanlig kommer du rett til produktet ved å trykke på bildet.
5 kommentarer:

 1. Så flott den ble! Gøy å se alt det fine du har laget :) Klem Beppe

  SvarSlett
 2. Du lager mye fint!Om et par dager skal jeg legge ut litt info om en bok jeg har.Sydde også vesker tidligere, men så gikk jeg "tom"...Kanskje du kan finne litt inspirasjon der også!?!

  SvarSlett
 3. hei, jeg liker noen av tingene dine i butikken. jeg lurte på om jeg kan betale litt anderledes enn over internetten siden eg er 17år og har ikkje visa (:

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer :) Gleder meg til å se bokinnlegget - man er jo alltid ute etter inspirasjon, også er det så gøy å gjøre den inspirasjonen til noe eget :)

  Og Alice: Så hyggelige a du har funnet noe du liker i butikken min. Det går f.eks an å velge privat oppgjør. Da kan du overføre til min konto. Hvis du ikke har konto selv, så kan du kanskje låne av mamma eller pappa eller en annen og betale til dem? jeg sender avgårde så snart pengene da er inne på min konto :)

  SvarSlett
 5. Åh hadde jeg bare hatt bruk for mange punger og lommebøker... DA vet jeg hvor jeg hadde kjøpt dem, for å si det sånn!
  Så herlige.
  Hilsen fra BlandetLoft

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!