lørdag 18. september 2010

Kortholdere

Nye kortholdere er på plass i butikken. Noen av disse er lovet bort, mens resten er til salgs.

I dag opplevde jeg forresten å selge samme ting to ganger på epla. Lurer på hvordan det i all verden kan ha skjedd... Men det første salget var antagelig ikke registrert før neste salg. Uansett ganske kjipt å måtte sende en mail til en kunde om at noen hadde kjøpt det før henne. Og det etter at jeg hadde sendt en mail der jeg takket for bestillingen... Men men, sånt skjer. Jeg får skyndte meg å sy opp lignende :)

Så har du lyst på noen av disse, så skyndt deg å kjøp før noen andre gjør det ;)


4 kommentarer:

 1. Super fine kortholdere! Fargene er jo bare rå lekre!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så utrolig produktiv du her - imponert. Dritlekre er de også :-)

  Tusen takk for at du vil være med på mitt gi bort-lotteri!

  SvarSlett
 3. WOW så flink du har vært, du lager så mye flott!
  Og så fine bilder det ble på innlegget under.
  Har jeg forstått det rett at det er de poladroidisert bildene med programmet du har fått trykkt ut på vanlig fotopapir? Er de i ekte poladroid størrelse? Var det dyrt?
  Hørtes så flott ut, dette er noe jeg også har kjempe lyst til!

  Mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 4. Tusen takk for så hyggelige kommentarer! :)
  Og du har forstått riktig. Peter mener at de kanskje ville blitt mer polaroidstørrelse dersom vi hadde bestilt 10X15. vi betalte litt over 400 for litt over 200 bilder, men da tror jeg 100 av dem var porto (behagelig å få tilsendt rett i postkassa :). Også bestilte vi 11x17 for å få de litt større. Lykke til :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!