tirsdag 7. september 2010

Henrik - en bokelsker

Henrik har helt klart arvet mange av mammas og pappas interesser, for bokhyllen er veldig attraktiv. Spesielt er han opptatt av flora og musikkteori, og leser seg opp på dette hver eneste dag. Hvor han har interessen for flora er vi litt i stuss over, men han ser ut til å være svært begeistret. Til og med så mye at han rister i boka og hyler. Tydelig smart er han også, for halvparten av tiden leser han opp ned! ;)
Og tusen takk for alle hjelpsomme og hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Nå skal jeg helt klart greie å finne noen strikkepinner som ligner, mangler bare å få lønn nå ;)5 kommentarer:

 1. Helt klart en fantastisk smart unge - men det visste du vel fra før?

  Floraen var en slager for meg også da jeg var liten (litt større enn Henrik, da...), jeg klarte til tider ikke å sovne uten å ha floraen på nattbordet. Jeg blir fremdeles litt øm i blikket av å tenke på et hav av smørgule ballblom eller et teppe av nydelige liljekonvaller... Kanskje han er en Blomster-Henrik in the making?

  Og fantastiske bokhyller - sånt gjør meg glad av å se på!

  SvarSlett
 2. Hvilken søt liten bokorm!!! Herlig med hyller, bøker og rot, det er jo gøy for store og små!!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder :)

  PS! jeg har ryddet litt i bloggen min så det er ny link til innlegg om dine fine ting. Linken er: http://imwithleia.com/handmade-vibeke-has-a-bag-for-everything

  :)

  SvarSlett
 4. hehe, artig å ha et sånn forhold til flora. Tror vi snakker Blomster-Henrik ja :)

  Og en bruksbokhylle er viktige saker :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!