fredag 10. september 2010

Bursdagsgave!

Snille, snille Veronica har sendt meg gave til bursdagen min! Og tenk at heldige meg pakket opp to kjøkkenkluter i ekte Vibekefarger og i ekte Veronicakvalitet! :) Jeg er helt over meg og synes det hele er helt nydelig! Og hvem skulle trodd at disse klutene faktisk er enda finere i virkeligheten?! De ser jo allerede så fanstiske ut på bildene, men de er virkelig finere på ordentlig. Tusen tusen takk Veronica! Disse kommer til å være med oss på alle kjøkkenbenker i alle leiligheter vi noensinne kommer til å bo i :)


Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Så koselig med så mange bursdagshilsninger :)

3 kommentarer:

 1. Åhr, så stas! Bare hyggelig du! Føler at det var på sin plass å gjøre litt stas på deg!! Setter pris på å ha blitt kjent med deg gjennom bloggen, og gleder meg til å fortsette med det!:)

  SvarSlett
 2. Hedige deg!!!
  Flotte kluter i gla farger!
  Gratulerer med dagen, på overtid. Deilig med kake og bursadgs kos. Å matglass pose, ja det var genialt!!

  Fredags klem!!

  SvarSlett
 3. Så fine :) Super god gave!

  Takk for at du linker til min give away :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!