tirsdag 24. august 2010

Visittkort

Dersom du ønsker å bestille visittkort har jeg laget en liten oversikt med mine erfaringer. Nå har jeg en stor bunke med visittkort både fra Optimalprint og vistaprint. En liten sammenlikning er på sin plass. De øverste er fra Vistaprint, og de nederste fra Optimalprint.
I størrelse er Optimalprint endel større enn vistaprint sine. Optimal sine er hakket større enn et bankkort, mens vista sine er endel smalere. Nå er det en stund siden jeg bestilte fra Optimal, men husker jeg slet endel med å finne en mal som gjorde at jeg kunne få med endel skrift, uten at det ble seende rart ut. Synes Vista sin side var mye lettere og morsommere å designe sitt eget. Mulig jeg gjorde det litt feil hos Optimal, men malene der var så lagt opp, mens hos Vista kunne jeg leke meg litt mer frem selv. Det liker jeg :)


Når det kommer til selve resultatet er Optimal sine finere. Finishen er blankere (dette kan man velge hos Vista også, men da koster det mer) Begge kortene er matte, men hos Optimal kommer fargene bedre frem, og trykket er finere. Prisen var nogenlunde det samme.

Så da er det bare å leke seg fram selv, og finne ut hva du ønsker :)

Er det noen som har andre eller flere erfaringer vil jeg gjerne høre. :)

13 kommentarer:

 1. Hei på dæi!
  Tusen tak for koselig kommentar inne hos mæi!
  Så kult med visitkort da!
  Likte veldig godt det fra Optimal.
  Ha en fin dag
  klæm

  SvarSlett
 2. Wow, vad snygga bägge två. Gillar den naturvita bakgrunden från Optimal, men annars är bägge toppen. Har beställt från Vistaprint, men våra är så himla trista så det är nog dags att hitta på något roligare.

  SvarSlett
 3. Optimal har jeg ikke prøvd, men har selv bestilt fra Vistaprint og er godt fornøyd.Bra pris & kort leveringstid og som du nevner er siden brukervennlig. Det største plusset for meg var at jeg kunne velge trykk på begge sider for et rimelig tillegg. Stort minus er dog alle "søppel" tilbudene du må velge bort før bestillingen er i boks.
  Har også prøvd Moo minicards,genial størrelse og fin tykkelse på kort,men var ikke helt fornøyd med fargegjengivelse & klarhet.

  Fin-fin dag til deg !

  SvarSlett
 4. Tusen takk for gode tips! :)

  SvarSlett
 5. Bra sak! Jeg har akkurat fått kortene mine fra moo, jeg hadde hørt så mye bra om dem. Men det tok en milliard år å få kortene, og jeg er ikke fornøyd. Skriften har havnet lengre ut på kanten i forhold til slik jeg så det på forhåndsvisningen. Dyrt var det også. Jeg valgte den miljøvennlige varianten, men syns de ser billige ut. Jeg har også bestilt noen fra optimal med bare bilde, og de syns jeg ble bra. Raskt levert også, så det blir nok dem neste gang.

  SvarSlett
 6. Så bra at du deler erfaringer vedrørende visittkort. Det er utrolig viktig å ha med kort når en er "selger". Jg har så langt brukt vanlig trykkeri, men ble nå fristet til å prøve vistaprint som ett forsøk.

  SvarSlett
 7. Hei, jeg har bare prøvd Optimal, og er godt fornøyd med dem. Billig, fine kort og rask levering.

  SvarSlett
 8. For ett sammentreff! Jeg går i disse dager og venter på kort fra MOO! Må jo si jeg er spent når jeg ser andres erfaringer her.. Hvis ikke jeg blir fornøyd skal jeg følge dine anbefalinger:)

  SvarSlett
 9. Takk for interessant innlegg! Jeg har vurdert MOO, men har blitt sittende litt på gjerdet ennå..

  SvarSlett
 10. Bra tips altså!!Likte dem fra Optimal jeg også:)
  Ha en knakandes fin kveld!

  SvarSlett
 11. Så fint å dele visittkorterfaringer! Selv har jeg handlet fra Vistaprint og Nfoto. De fra Nfoto er printet på fotopapir. De er altså veldig tynne, men veldig glossy og fine. :) Jeg synes jo egentlig at visittkort skal være trykt på tykt papir og helst være glossy samtidig. Og ikke for dyre :)

  SvarSlett
 12. I dag ventet visittkortene mine i Postkassen! Jeg er storfornøyd med MOO!! Små, tykt papir og akkurat passe glossy! Akkurat slik jeg ville ha dem. Så disse anbefaler jeg:)

  SvarSlett
 13. Din design på korten gillar jag, ren och tydlig.
  Jag gillar däremot inte vistaprint,tycker att beställningsproceduren är för lång och färgerna kan bli mörka och grå.
  Tack för din lilla recension!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!