mandag 30. august 2010

Rullegenser

Rullegenseren påbegynt for ca 3 måneder siden er endelig ferdig. Jeg er av typen som synes selv en barnegenser er et litt for stort prosjekt, så jeg går rett og slett lei. Er så imponert over dere som produserer og produserer barneklær på barneklær som om det fort gjort og ikke noe stress. Puh, dere er flinke!
Rullegenseren er etter oppskrift fra Nøstebarn og er i Nøstebarns eget garn. Elsker det garnet, men nå har jeg ikke prøvd så veldig mange garn egentlig. Jeg pleier nemlig å like å ha MYE av ting, og ikke minst valgmuligheter. Så derfor kjøper jeg mye av samme garn. Slipper å planlegge så mye :)
Genseren er i størrelse 1 år, men passer Henrik perfekt nå, og han er snart 8 måneder. Har hørt flere si at Nøstebarn sine oppskrifter er litt små i størrelsen.

Kofferten er en gammel koffert fra Peters oldefar. Noen har tydeligvis vært veldig glad i denne kofferten for den er blitt reparert med å sette på et dørhåndtak til hank. Jeg synes kofferten er knallkul og vurderer å gjøre den om til salongbord ved å skru på noen ben. Vi får se. Foreløpig elsker Henrik å klatre opp på den, så da blir den som den er.

Og takk for alle heklekommentarer! Synes selv det var et tappert klutforsøk :)


14 kommentarer:

 1. Hei på dæi!
  Så fin genser! Likte den kjempegodt! Herlige farger. Og for en fin modell du har:)
  Kofferten din va jo bare helt perfekt! E så glad i gamle kofferter. Og det å bruke den som bor høres jo veldig lurt ut;)
  Ha en fin dag
  klæm

  SvarSlett
 2. Helt nydelig genser! Og kofferten var en stiling foto-rekvisitt!

  SvarSlett
 3. Så nydelig! Flotte fine farger som passer perfekt til Henrik :)

  SvarSlett
 4. Så fin har er i sine nye genser:)
  Digger disse rullegenserne, tror jeg har strikket tre stykker etterhvert - ettersom eldstejenta vokser!

  SvarSlett
 5. HERLIG!! Både genser og lillemannen! Flott kombinasjon av farger! Fantastiske bilder! Denne genseren vet jeg av erfaring at du kommer til å bli storfornøyd med!:)

  SvarSlett
 6. Fin genser og fine farger!!! Og du... jeg bruker også litt tid på disse genserne (må jo strikke i strl 4 år plutselig) - er imponert over superstrikkerne som strikker en genser iløpet av to lunsjpauser og en episode med Derrick ;-)

  SvarSlett
 7. Knakende fin genser!!! Og som alltid perfekte farger sammen - du er flink med farger! Jeg er veldig glad i den oppskriften der, men synes ikke jeg får til knappekanten så fint. Ser at din er helt perfekt, så jeg må nok jobbe litt med perfeksjonere min også... ;)

  Og Henrik er bare knusesøt!!!!

  SvarSlett
 8. Koftan är underbar! Tycker också att du arrangerar dina bilder så himla fint. Fina färger, skarpa och snyggt helt enkelt.

  SvarSlett
 9. Kjempesøt genser ( og modell! :) )Den kofferten var råstilig.. Tror den hadde blitt et kult bord!

  SvarSlett
 10. Nøstebarns strik er bare cool , fine farver du har valgt :-))

  SvarSlett
 11. Deilig genser i herlige farger! For ikke å snakke om modellen og innehaveren, da! Søt!!

  Syns jammen du er flink, jeg, som begir deg ut på nøstebarn-garn strikk når du veit at tålmodigheten ikke varer i km med garn! Det er jo ikke akkurat verdens tykkeste garn! Drøyt og deilig, jo visst, men kanskje du skulle prøvd et litt tykkere garn som flyr unna på pinnene? Da REKKER du ikke å bli lei engang!

  Digger bloggen din! Måtte bare si det... (o:

  SvarSlett
 12. Tusen takk for så hyggelige kommentarer! Jeg setter så innmari pris på det :) Også er jeg enig i at jeg nok burde velge litt annet garn - men synes det er så fint! Man strikker jo litt for resultatet også, og resultatet med nøstebarngarn blir jo bare fantastisk :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!