onsdag 18. august 2010

Ring meg :)

To ringer på plass i butikken. Du kommer rett til produktet ved å trykke på bildet :)

Begge er nå solgt.6 kommentarer:

 1. Glade og dekorative ringer! Er ikke dette gøy vel? Så gøy å se hvor forskjellige uttrykkene blir bare med litt forskjellig stoffer! Har ett lite arsenal av materiell til dette selv, snart på tide å bruke dette også:)

  SvarSlett
 2. Så stilig! Lika fine fargar som vanlig :-)
  Den øverste va min klare favoritt!

  SvarSlett
 3. så fiiin blogg du har. Så fargerik og glad. Du lager masse fine ting. Disse to ringene er kjempe søte. Har du stoff-knappe-maskin selv? Jeg fant en gang en slik stoff-knappe-maskin på Finn. En gammel en, i støpe jern som må skrues fast i bordet. Men neida jeg "måtte" jo bare tenke på det noen dager og da var den borte. Angre, angre. Men uansett du har en "good feel" blogg.

  SvarSlett
 4. Kjempe fine....og glade farger.
  Ha en fin kveld

  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelige! Jeg slår til! :)

  SvarSlett
 6. Takk for utrolig hyggelige kommentarer! Og Veronica - det er bare å sette i gang. jeg er hekta! Og Paula:Jeg har ikke noen knappemaskin, bare sånt utstyr man får kjøpt med. Veldig hyggelig at du synes det er en feelgoodblogg. Akkurat det jeg vil formidle :) Og Marit: Det pakkes og sendes i morgen :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!