torsdag 19. august 2010

Ring meg igjen!

Ikke bare er disse utrolig morsomme å lage - de er også utrolig artige å ta bilde av! 2 ringer har det blitt + en magnetpakke. Har en haug med magnetpakker liggende klare, men venter på kraftigere magneter som jeg har bestillt. Synes det er et poeng at de skal kunne holde mange ark på kjøleskapet. Så så snart jeg har de i posten, blir det flere magnetpakker.

Begge ringene og magnetpakken er til salgs, og du kommer rett til produktet ved å trykke på bildene.


4 kommentarer:

 1. Åå, så kule!!! Skulle så gjerne vært et "ringmenneske".. jeg føler meg ikke komfortabel med ring på fingeren, har tatt meg noen år bare å bli vant med forlovelsesringen!

  SvarSlett
 2. Kjempefine ringer!
  Dette var en god idè, har ikke sett det før.

  Pernilla :-)

  SvarSlett
 3. Skikkelig fine Vibs ;)

  Julie

  SvarSlett
 4. Jeg er heller virkelig ikke noe ringmenneske - men prøver. Det gikk faktisk fint den ene kvelden - moro :) Og Pillan, dette er ikke min idè altså. Sikker på at Etsy flyter over av sånne ringer, og det finnes mange av dem på epla også. Men liker så godt tanken på at det bare finnes en helt lik!

  Og takk Julie :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!