torsdag 19. august 2010

Røde detaljer

Noen røde detaljer på Latter ikveld. Gleder meg til standup-festival med høyskolejentene :)

Jeg er veldig glad i rødt, så hastelaget en rød ring. jeg er egentlig ingen ringperson, men prøver å bli det... Håper det virker, for jeg synes det er så kult på andre! Kjedet er fra farmor, og jeg elsker det. Mitt mest brukte kjede!

Litt annet stasj til. En kortholder og kleenex-etui. Jepp - jeg liker rødt! :)


Nå haster jeg avgårde til banen :) God torsdag til dere!

4 kommentarer:

 1. Rødt er en herlig farge - som jeg dessverre ikke er flink nok til å bruke. En liten rød detalj kan virkelig piffe opp en hel dag, så til høsten tror jeg at jeg skal se etter en par knallrøde pumps, feks. Rødt er for de modige, rett og slett!

  .. håper du koste deg på standup!

  SvarSlett
 2. Så lekre røde detaljer!
  Håpper du hadde en topp kveld:)

  SvarSlett
 3. Lekkert!! Flotte bilder!! Håper du fikk deg en god latter!;)

  SvarSlett
 4. Latter var supert! Alltid for en god latter. Må innrømme at jeg var skikkelig redd for at det hele skulle bli en pinlig affære, men det viste seg at det faktisk var lett å le :)

  Og knallrøde pumps høres ut som en knallidè! Go for it!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!